08 / 05 / 2024

Fatih Duruay

Fatih Duruay

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kurulması için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Fatih Duruay açılacak üretim tesisiyle ilgili açıklama yaptı.

Eymir TOKİ Konutları'nda kadınlar için yeni spor merkezi açıldı!

Gölbaşı Belediyesi. Eymir Mahallesi TOKİ Konutlarındaki kadınları unutmadı. Belediye. TOKİ Konutlarında kadınlar için yeni bir spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı TOKİ Park Eymir Konutlarındaki spor merkezinde spor dersleri için kayıtlar başladı.

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Gölbaşı'na TOKİ müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

Gölbaşı yeni yatırımlar ile cazibe merkezi olacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’nın doğal güzelliklerinin yanı sıra, yeni yatırımlarla da dikkat çektiğini belirtiyor.

Gölbaşı kent yatırım projeleri sürüyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye tarafından ilçenin farklı noktalarına yapılan yatırımları inceledi.

Fatih Duruay Gölbaşı'ndaki projeleri anlattı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Seğmenler Mahallesi sakinlerine sokak iftar programı düzenledi. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay ilçeye yapılacak yatırımları hakkında bilgi verdi.

Ankara Gölbaşı'nda 74 parsel imar planı onaylandı!

GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilçedeki imarın kanayan yarası 74 parsel sorununa çözüm getirdi. 1990 yılından beri bütün belediye başkanlarının vaadi olan Gölbaşı Merkezi 74 Parsel ve çevresini ilgilendiren imar planı onaylandı.

Ankara-Konya yolu Gölbaşı geçişi için protokol imzalandı!

Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde proje çalışmaları için düzenlenen protokol imzalandı. Protokol KGM adına Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından imzalandı.

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kuracak!

Gölbaşı Belediyesi, asfalt üretim tesisi kurulması için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Fatih Duruay açılacak üretim tesisiyle ilgili açıklama yaptı.

Gölbaşı'nda tapular verildi!

Başkent Ankara Gölbaşı'nda tapular verildi. Gölbaşı'nın Karaoğlan Mahallesi"nin imar çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi.

Karaoğlan Mahallesi'nin imar çalışmaları tamamlandı!

Karaoğlan Mahallesi'nin imar çalışmaları tamamlandı.Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi. Karaoğlan Mahallesinde 2 bin vatandaşa tapuları dağıtıldı.

Gölbaşı'nda 2 bin tapu sahiplerine teslim edildi!

Gölbaşı’nın Karaoğlan Mahallesi’nin imar çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan imar çalışmaları sonucunda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından mahalle sakinlerine tapuları verildi...

Gölbaşı TOKİ'ye spor merkezi inşa edildi!

Gölbaşı Belediyesi, Eymir Mahallesi TOKİ Konutları'nda ki hanımları unutmayarak, TOKİ Konutları'nda hanımlar için spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay açıklamasında tüm Gölbaşılı hanımları spora davet etti

Fatih Duruay kimdir?

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kimdir? Fatih Duruay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Duruay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Fatih Duruay...

Fatih Duruay Haberi

Fatih Duruay

Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı açıklamada, "Gölbaşı’na kuracağımız asfalt plenti sayesinde dışa bağlılıktan tamamen kurtulmuş olacağız ve kendi asfaltımızı kendimiz üreteceğiz. Böylelikle asfalttan büyük kar sağlamış olacağız" dedi. Daha fazla üretimle asfaltsız mahalle ve sokak kalmamasını planladıklarını belirten Duruay, "Gölbaşı için büyük bir yatırım olan asfalt tesisimizi, kısa sürede hizmete açacağız" ifadesini kullandı.


Duruay, Tepeyurt  Mahallesi’nde 2 bin 540 metrekare alana yapılacak tesiste, saatte 240 ton asfalt üretmeyi hedeflediklerini söyledi. Kurulacak tesis için asfalt plenti malzemelerinin Almanya’dan gelmeye başladığını kaydeden Duruay, "Parçalar, en kısa sürede birleştirilecek ve tesisler üretime hazır hale getirilecek. Asfalt plenti çevre dostu olup, çevreci üretimle çevreye herhangi bir kirlilik vermeyecek. Merkezi bir noktada kurulan tesis ilçenin her noktasına rahatlıkla asfalt gönderilebilecek" değerlendirmesinde...