03 / 05 / 2024

Fatih Ergüven

Fatih Ergüven

Emlakport Gayrimenkul Yatırım Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Fatih Ergüven, Ahmet Çetin Özer, Mustafa Özşerbetçi, Murat Kadri Padar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu.

Fergüven Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fergüven Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 28 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Fatih Ergüven tarafından kuruldu...

ArsaVev'den yeni gayrimenkul şirketi! 

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve ArsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven yeni şirket kurdu. Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret A.Ş, 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İşte detaylar...

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Zenith İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Uzun, Beraat Kartal ve Yasin Ergüven ortaklığında kuruldu.

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de ÖZkan Beyoğlu, Fatih Ergün ve ibrahim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Fatih Surdibi'nde millet bahçesi çalışmaları başladı!

Fatih'te hayata geçirilen projeye yönelik açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Surdibi'ndeki millet bahçesinde çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Fatih'te göçmenler ev kiralayamıyor!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Fatih’te yükselen göçmen nüfusu üzerine geçen Ocak'ta belediye meclisinde bir karar alındığına ve bu karar çerçevesinde oturma izni olsa bile göçmenlerin Fatih’te konut kiralayamadığına dikkat çekti.

Thodex soruşturmasında tutuklanan Serap ve Güven Özer kardeşlerin ifadeleri ortaya çıktı!

Kripto para borsası Thodex soruşturması kapsamında tutuklanmalarına karar verilen Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 6 şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. 

Thodex'in ortağı Güven Özer İstanbul’da yakalandı!

Türkiye'de 400 bine yakın kişinin dolandırılmasıyla gündeme gelen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer, İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Yabancıya gayrimenkul satışlarında usulsüz işlemlerin sayısı artıyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven yabancıya satışlarda usulsüz işlemlerin sayısındaki artışa dikkat çekti...

Avrupalılar pandemiye rağmen Türkiye'den ev aldı!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, Avrupalıların Türkiye'ye yaptığı konut yatırımının pandemi sürecinde yükseldiğini açıkladı.

Gayrimenkul satışlarında yabancıya güven uyarısı!

Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, yabancıya gayrimenkul satışı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Ergüven'in o açıklamaları...

Yabancıya 50 bin adet konut satışı hedefi!

Dünyanın 50 ülkesinde faaliyet gösteren Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, bu yıl 50 bin adetlik satış planladıklarını söyledi. Ergüven, sektör hedeflerini ve trendleri anlattı. 

Fatih Ergüven Haberi

Fatih Ergüven

Emlakport Gayrimenkul Yatırım Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Fatih Ergüven, Ahmet Çetin Özer, Mustafa Özşerbetçi, Murat Kadri Padar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Emlakport Gayrimenkul Yatırım Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu;Komsiyon karşılığı olarak yurtiçinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul alımını satımını ve pazarlamasına aracılık etmek bunlarla ilgili yurt içinde ve yurt dışında bayilikerl ve acenteler oluşturmak başka firmaların bayisi veacentesi olmak.


Emlakport Gayrimenkul Yatırım Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Topkapı, Yılanlı Ayazma Yolu, No:15 Yeşil Plaza...