03 / 05 / 2024

fatih erkoç Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm

fatih erkoç Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm

Kentsel Dönüşüm hamlesini tüm hızıyla sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yusuflar Mahallesi’ne kazma vurmaya hazırlanıyor. Hazırlanan proje onaylandığı takdirde Büyükşehir Belediyesi vatandaşlarla görüşmeye başlayacak.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Planladığı projelerle Kahramanmaraş’ta yüzyılın şehircilik hareketini başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gayberli’den sonra Tekke’ye kazma vurmaya hazırlanıyor. Erkoç, bugünü değil geleceği düşünerek adım attıklarını belirtti.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Fatih Erkoç rüzgarı!

Folkart sponsorluğunda 9 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle fuara gelenlere birbirinden ayrı ve güzel seçenekler sunulurken ünlü isimlerle sevenlerini de bir araya geliyor.

Vadistanbul AVM açıldı!

Açılıştan önceki gün perakende sektörünün önde gelen isimlerini Fatih Erkoç ve orkestrasının katıldığı özel davette buluşturan Vadistanbul AVM, Türkiye’de alışverişin standartlarını yükseltiyor.

Fatih Mehmet Erkoç: Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettik!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu. Erkoç Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettiklerini belirtti...

Mehmet Erkoç yapımı devam eden bulvarları inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.

Fatih Mehmet Erkoç kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

300 bin metrekare alan üzerinde çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Başlattığımız yıkım çalışmalarının ardından 40 bin metrekare açık otopark inşaası tamamlandı" dedi

Fatih Erkoç Kahramanmaraş'ta rekreasyon alanını inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gayberli, Hacı bayram Veli mahallelerinde yapılması planlanan rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Fatih Mehmet Erkoç Menzelet Mesire Alanı'nı inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Bu mesire alanımızı en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Baraj manzaralı çok güzel bir mesire alanı olacak” dedi.

Kahramanmaraş'ta bölgeye uygun konutlar inşa edilecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç: Kahramanmaraş Valiliği ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol gereği eğitim alanında 18.5 milyon liralık yatırım yapacağız." dedi.

Fatih Erkoç: Kahramanmaraş’ta dev projelere imza attık!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ta dev projelere imza attıklarını söyledi.

Fatih Mehmet Erkoç: Tünel kavşak projelerimiz devam edecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ulucami Tünel Kavşak çalışmalarını yerinde inceledi.

Fatih Mehmet Erkoç: Kahramanmaraş'ı yeniden inşa edeceğiz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç 10 Ocak 2015 tarihi Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile İldeki basın mensuplarına verdiği yemekte Yeni Kahramanmaraş'ın müjdesini verdi.

Kahramanmaraş gerçek manada Büyükşehir olacak!

Kahramanmaraş'ta trafiği rahatlatacak köprü ve tünel kavşak projeleri bitti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, gerçekleştirilecek olan projelerle Kahramanmaraş'ı gerçek manada Büyükşehire dönüştüreceklerini açıkladı.

Fatih Mehmet Erkoç: Kentsel dönüşüm tam anlamıyla bir dönüşüm!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Gayberli, Hacıbayramveli ve Malikejder Mahallerinde başlayan Kentsel Dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç konuyu değerlendirdi.

fatih erkoç Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm Haberi

fatih erkoç Kahramanmaraş Tekke kentsel dönüşüm

Kentsel Dönüşüm hamlesini tüm hızıyla sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yusuflar Mahallesi’ne kazma vurmaya hazırlanıyor. Hazırlanan proje onaylandığı takdirde Büyükşehir Belediyesi bütçesinden karşılanacak Kentsel dönüşüm için vatandaşlarla görüşmeye başlanacak.


Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi bu yıl içerisinde yıkımına başlanacak olan Yusuflar Mahallesinde yaşayan vatandaşlarla görüştü. Kentsel dönüşümden beklentilerini sordu, bir birinden ilginç cevaplarla karşılaştı. Mahalle sakinlerinin en büyük isteği kendi mahallelerinin dışına çıkmamak ve mahallelerinde yapılacak binalardaki evlerde oturmak. Diğer taraftan ise Bugün Gazetesine röportaj veren vatandaşlardan tümü bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a sonuna kadar güvendiklerini, başkanın kendi haklarını sonuna kadar savunacağından emin.


Yusuflar mahallesinde bin 400 konutta yaşayan 7 bin kişinin kaderi birkaç gün içerisinde açıklanacak proje ile duyurulacağı bildirildi. İşte Tekke sakinlerinin Kentsel dönüşümle ilgili düşünceleri;


Necati Mencik


Biz Tekke’nin kentsel...