28 / 04 / 2024

fatih erkoç rekreasyon alanını inceledi

fatih erkoç rekreasyon alanını inceledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gayberli, Hacı bayram Veli mahallelerinde yapılması planlanan rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Fatih Metin'den tarım arazilerinin konuta çevrilmesine ilişkin açıklama!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, "Belediyeler bizden rekreasyon alanı diye izin alıyor ama daha sonra orayı ticaretle, konuta dönüştürüyor" dedi...

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Fatih Erkoç rüzgarı!

Folkart sponsorluğunda 9 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle fuara gelenlere birbirinden ayrı ve güzel seçenekler sunulurken ünlü isimlerle sevenlerini de bir araya geliyor.

Vadistanbul AVM açıldı!

Açılıştan önceki gün perakende sektörünün önde gelen isimlerini Fatih Erkoç ve orkestrasının katıldığı özel davette buluşturan Vadistanbul AVM, Türkiye’de alışverişin standartlarını yükseltiyor.

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nın yüzde 80'i tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı son sürat evam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 15 Temmuz Millet Bahçesi ve Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulundu

Fatih Mehmet Erkoç: Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettik!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu. Erkoç Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettiklerini belirtti...

Kahramanmaraş Ağcalı Rekreasyon Alanı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Ağcalı Rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.

Mehmet Erkoç yapımı devam eden bulvarları inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.

Maraş Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda çalışmalar ne durumda?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Kılavuzlu - Ceyhan rekreasyon alanı start aldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih M.Erkoç, proje çalışmaları süren "Kılavuzlu-Ceyhan Rekreasyon Alanı'nın bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olacağını söyledi. Plaj ihalesi de yakında yapılacak.

Fatih Mehmet Erkoç kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

300 bin metrekare alan üzerinde çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Başlattığımız yıkım çalışmalarının ardından 40 bin metrekare açık otopark inşaası tamamlandı" dedi

Fatih Erkoç Kahramanmaraş'ta rekreasyon alanını inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gayberli, Hacı bayram Veli mahallelerinde yapılması planlanan rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Fatih Mehmet Erkoç Menzelet Mesire Alanı'nı inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Bu mesire alanımızı en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Baraj manzaralı çok güzel bir mesire alanı olacak” dedi.

fatih erkoç rekreasyon alanını inceledi Haberi

fatih erkoç rekreasyon alanını inceledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımına başlanacak olan rekreasyon alanını inceledi. Başkan Erkoç, kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları tamamlanan Gayberli, Hacı bayram Veli mahallelerinde yapılması planlanan rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi. 


Kahramanmaraş'ta...