05 / 05 / 2024

Fatih göçük

Fatih göçük

Fatih'te 4 katlı binanın çatısı çöktü. Çatı katında bulunulan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde, İstanbul'un fethinde kullanılan top ve güllelerin döküldüğü Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak...

Gökçeada'daki otel yeniden satışa çıktı!

Gökçeada Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde bulunan otel binası ve lokanta işyeri ile 3 adet işyerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Gökçeada'daki 5 gayrimenkulün ihalesi 9 Mart'a ertelendi!

Gökçeada Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde bulunan Otel Binası ve Lokanta ve 3 işyerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Gökçeada'da 2.7 milyon TL'ye satılık otel ve 4 işyeri!

Gökçeada Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde bulunan otel binası ve lokanta işyeri ile 3 adet işyerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Fatih Hükümet Konağı onarım ihalesi 30 Kasım'da!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Fatih Hükümet Konağı'nın güçlendirme ve onarım işini ihale edecek. İhale'nin son teklif verme tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

Gökçeada'da 2.6 milyon TL'ye satılık otel!

Gökçeada Belediye Başkanlığı tarafından Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan Gökçeada Belediyesi'nin oteli 2 milyon 665 bin TL'ye 29 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Gökçeada Belediyesi'nden 2.6 milyon TL'ye satılık otel!

Gökçeada Belediye Başkanlığı tarafından Fatih Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan Gökçeada Belediyesi'nin otelinin satışı kapalı arttırma teklif usulü ile 2 milyon 665 bin TL'ye ihale edilecek.

Fatih Güler: Adana'nın ulaşım master planı yapılmalı!

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği ( ADAMOB ) Sözcüsü Fatih Güler, Adana 'da ulaşım master planı hazırlandıktan sonra köprü ve kentsel dönüşümlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Fatih Dökümhanesi'nde kazı çalışmalarının bu yılki bölümü tamamlandı!

Fatih Sultan Mehmed’ in İstanbul’un fethinde kullandığı top ve güllelerin yapıldığı Kırklareli’ ndeki tarihî Demirköy Fatih Dökümhanesi’ nde yürütülen kazı çalışmalarının bu yılki bölümü tamamlandı...

Demirköy Fatih Dökümhanesi'ndeki kazı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethinde kullandığı top ve güllelerin yapıldığı Kırklareli'ndeki tarihi Demirköy Fatih Dökümhanesi'ndeki kazı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Güney sınırının dış duvar yüzeyleri açığa çıkarıldı...

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, uluslararası ödül aldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, havacılık sektöründe Avrupa'nın en önemli etkinliği olan Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu'nda (Routes Europe), Güney Avrupa ve Akdeniz kategorisinde, "En İyi Pazarlama Ödülü"ne layık görüldü

Fatih göçük Haberi

Fatih göçük

Fatih ilçesi Muhsine Hatun Mahallesi Mollataşı Caddesi'ndeki  4 katlı binanın çatısı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.


Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye  ekipleri sevk edildi. Çatı katında bulunan 3 kişiden ikisinin kendi imkanlarıyla  yara almadan dışarı çıktığı öğrenildi.


Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye görevlileri  çatı katında bulunduğu belirtilen kişiyi kurtarmak için içeri girdi. İtfaiye  ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarılan Türkmenistan uyruklu  Reyhan Abdüleyeva'nın (29) hayatını kaybettiği belirlendi.


Abdüleyeva'nın cenazesi, incelemelerin ardından Yenibosna'daki Adli  Tıp Kurumuna...