06 / 05 / 2024

Fatih Güllü sosyal medya

Fatih Güllü sosyal medya

Güllüoğlu’nun 6’ncı kuşak yöneticilerinden Fatih Güllü, çocukken yazları çıraklık yaptığı şirketin şu anda tüm operasyonlarından sorumlu. Hedefi, Güllüoğlu’nu global olarak premium bir marka haline getirmek

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

İdris Güllüce: 3. köprünün bitmesi için sandığa gidin!

Güllüce, Boğaz Köprüsü'nü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve üçüncü köprüyü yaptırtmak istemeyen bir anlayışla "Bunlar yapılsın, bu memleket yükselsin" diyen anlayış arasında 133 saat sonra bir seçim yaşanacağını söyledi.

Bakan İdris Güllüce sosyal bilimler sempozyumuna katılacak!

Özel Birikim Koleji Öğrencilerinden “4. Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu”nun Onur Konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce olacak..

Bakan Güllüce: Konut fazlası olmaz, pazarlama hatası olur!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut sektörü, kentsel dönüşüm ve otopark sorunu ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açıklamalarda bulundu. Güllüce, otopark sorunu için devrimci nitelikte bir yönetmelikte çalıştıklarını belirtti...

Güllüoğlu Baklava yurtiçindeki şube sayısını 40'a çıkartacak!

Güllüoğlu’nun 6’ncı kuşak yöneticilerinden Fatih Güllü, çocukken yazları çıraklık yaptığı şirketin şu anda tüm operasyonlarından sorumlu. Hedefi, Güllüoğlu’nu global olarak premium bir marka haline getirmek

İdris Güllüce: Konutta balon yok!

Sosyal yapının değişmesi nedeniyle çekirdek aile sayısının yüzde 78’e ulaştığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce 'Konutta balon yok. Ama Türkiye’de müthiş bir konut açığı var' dedi.

İdris Güllüce, Safranbolu Uluslararası Çevre Konferansı için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Safranbolu'da uluslararası çevre konferansı düzenleyerek ilçeyi dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. İdris Güllüce, Safranbolu temaslarını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden paylaştı...

İdris Güllüce, Fas'taki kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Fas'ın başkenti Rabat'taki temaslarını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından paylaştı. Güllüce, Fas'ta mevkidaşlarıyla görüşmeler yaparak Rabat'taki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

İdris Güllüce bugün İlbank Kentsel Altyapı çalıştayına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris GÜLLÜCE yarın "İlbank Kentsel Altyapı Hizmetleri ve Finansman Çalıştayı"na katılacak. Etknlik, Ankara Macunköy'de İlbank Sosyal Tesisleri'nde saat 09:30'da yapılacak.

İdris Güllüce: Köysel dönüşüme başlayacağız!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında düzenlenen yıkım programına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, köylerde de dönüşüm yapacaklarını belirterek, "ileri tarihte Köysel Dönüşüm'e başlayacağız" dedi.

İdris Güllüce'nin Nevşehir ziyaret programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin 5 Ağustos 2014 Salı günü Nevşehir programına saat 10:00'da valilik ziyaretiyle başlayacak. Güllüce, daha sonra Nevşehir esnafını ziyaret edecek..

İdris Güllüce'den Bağcılar'da dönüşüm, iskele ve çevre açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "İskelelerimizle ilgili çok dramatik şeyler yaşanıyor. İskele yönetmeliğini hazırlıyoruz. Teknolojik iskele nasıl yapılması gerekiyorsa öyle iskele yapılması konusunu içeren yönetmeliğimiz hazırlanıyor" dedi.

İdris Güllüce: Balıkesir, hem kalkınacak hem de çevreyi koruyacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Balıkesir için hedeflerini anlattı

Fatih Güllü sosyal medya Haberi

Fatih Güllü sosyal medya

Baklavacı Güllüoğlu’nun 6’ıncı kuşak yöneticilerinden Fatih Güllü, 11 yaşında çırak olarak başladığı aile şirketinde bugün tüm operasyonlardan sorumlu. İşinin aşığı. Tüm gününü işte geçiriyor. Hedefi Güllüoğlu’nu global olarak premium bir marka haline getirmek. Fatih Güllü, sosyal medyayı da çok iyi kullanıyor.


Instagramda 20 binin üzerindeki takipçilerinin yüzde 99’u kadınlar. Güllü, resim yapmayı ve fotoğraf çekmeyi seviyor. Hatta ürün fotoğraflarını bile kendisi çekiyor. Galatasaray lisesi, ardından Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nü bitiren Fatih Güllü, babası Nejat Güllü’nün Kağıthane’de kurduğu merkez üretim tesisinde operasyonlardan sorumlu. Güllüoğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Fatih Güllü, bu tesiste baklava, lokum, poğaça, simit ve diğer ürünlerin üretimini yaptıklarını söyledi.


Yeni mağazalar yolda

Güllüoğlu markasının şu anda 21’i yurtiçinde olmak üzere toplam 33 şubesi var. Yurtdışındaki...