11 / 05 / 2024

Fatih Hacıkadın Mahallesi imar planları

Fatih Hacıkadın Mahallesi imar planları

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde sona gelindi!

Şırnak Belediyesi Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı devam eden Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatını inceledi.

Ankara'da Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde Türkiye’nin sıra dışı kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Hacıkadın Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 6 bin yeni konut inşa edilecek.

Şişli Kaptanpaşa Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Şişli Belediye bünyesinde Kaptanpaşa Mahallesi’nde Kadın Sosyal Yaşam Merkezi açıldı. Kaptan Paşa Mahallesi’nde yer alan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi tamamen kadınları hizmetinde olacak.

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Kaptan tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Fatih, Hacı Kadın Mahallesi, Atatürk Bulvarı'nda kuruldu.

Söke Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı!

Söke Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Çeltikçi Mahallesi Morkent Evleri yanında bulunan Güngör Pura Kadın Anı Parkı törenle açıldı.

Ankara Gülpınar'a Kadın ve Gençlik Merkezi geliyor!

Altındağ’ın son yıllarda hızla gelişen ve değer kazanan mahallelerinden olan Gülpınar Mahallesi 2 dev yatırım kazanıyor. Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi’ni daha Altındağ’a kazandırıyor.

İnşaat sektörüne kadın eli değdi!

Ankara inşaat sektörü, Evren Acar ve Filiz Kemahlı'nın ismini son dönemde çok sık duymaya başladı. İki başarılı iş kadını, danışmanlık sistemiyle inşaat sektöründe yeni bir iş kolunun gelişmesinin önünü açtıklarını söylüyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi kapsamında 154 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel 144 ay vadelendiriliyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Kura satışları 23 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 17 bin 13 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade yapılabilen projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütecek.

Fatih Hacıkadın Mahallesi imar planları Haberi

Fatih Hacıkadın Mahallesi imar planları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 10 Mart 2021 tarihinde askıya çıkarıldı.

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 8 Nisan 2021 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için