06 / 05 / 2024

Fatih Hatice Sultan Mahallesi imar durumu

Fatih Hatice Sultan Mahallesi imar durumu

Fatih İlçesi, Hatice Sultan Mahallesi, 2523 ada, 10, 11, 12 ve 13 parseller ve kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Hatice Kolçak: Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşması mümkün mü? İşte hayaller ve gerçekler...

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün 2024 yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Beklentiyi değiştirmeyen Karahan mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. Açıklamanın ardından Hatice Kolçak Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşmasının mümkün olup olmayacağını sordu.

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı!

CNR Çınar Yapı tarafından hayata geçirilen Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Sultan Fatih Konakları projesinde 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 dubleks daireler yer alıyor.

Fehime ve Hatice Sultan yalıları İBB'nin elinden alındı! 

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) alınarak Hazine'ye devredildi.

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Azra Sultan Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Azra Sultan Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 40 bin TL sermaye bedeli ile Hayal Canan Kavak ve Hülya Ekilsin ortaklığında kuruldu.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı Saatli Medrese müze olacak!

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı medrese olarak bilinen Edirne'deki Saatli Medrese, 'Fatih Sultan Mehmet Müzesi' oluyor.

Fatih Hatice Sultan Mahallesi imar durumu Haberi

Fatih Hatice Sultan Mahallesi imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih İlçesi, Hatice Sultan Mahallesi, 2523 ada, 10, 11, 12 ve 13 parseller ve kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2018 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı 3 Ağustos'ta askıya çıkarıldı. İmar planı 3 Eylül'de askıdan indirilecek.

İmar planı için...