28 / 04 / 2024

Fatih Kıral dış piyasada büyüme hedefi

Fatih Kıral dış piyasada büyüme hedefi

Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere, Azerbaycan, Türkmenistan. Kazakistan, Irak ve bazı Avrupa ülkelerinde ev ve otel projeleri gerçekleştiren Fatih Kıral, dış pazarda büyümeyi hedefliyor.

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Blu Trading Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blu Trading Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmi Dağdanaşar tarafından kuruldu.

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Acem ve Hasan Kadro tarafından kuruldu.

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Toufıc Abro tarafından kuruldu.

Topkapı Sarayı'nda bulunan Fatih Köşkü'nde beton kubbeler söküldü!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından olan Fatih Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başlamıştı. Cumhuriyet döneminde orijinal ahşap kubbelerin yerine beton kubbeler yapılması nedeniyle yaklaşık bin 500 ton ağırlık taşıyan Fatih Köşkü'nün kubbeleri restorasyonla eski haline dönüştürülecek.

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itıqan Türk Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ola Y.I. Jawadah tarafından kuruldu.

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Grup Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Erdoğan tarafından kuruldu. 

Daman Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daman Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohannad A.M. Adwan tarafından kuruldu.

Alawet Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alawet Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Nahla Shekh Othman tarafından kuruldu.

Parparosa Turizm ve Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parparosa Turizm ve Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Devanand Tıwarı ve Ergün Erşahin ortaklığıyla kuruldu.

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miskcpn Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alı Osman  Abdı ve Asamaldın A.H.  Al-Edresı ortaklığında kuruldu. 

Fatih Kıral dış piyasada büyüme hedefi Haberi

Fatih Kıral dış piyasada büyüme hedefi

İhracat odaklı büyüme hedefinin yanı sıra dış pazarlarına kendi mağazalarıyla hizmet vermek istediklerini söyleyen Fatih Kıral Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kıral, önceliği Ortadoğu pazarına vermeyi istediklerini bildirdi. 

10 milyon dolarlık fabrika yatırımı yaptı.



2014 itibarıyla tamamlanan Ömerli fabrikalarıyla da üretimlerini artırdıklarını açıklayan Fatih Kıral, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip söz konusu fabrika için yaklaşık 10 milyon dolarlık yatırım yapıldığı bilgisini verdi. 


Altı tanesi çocuk olmak üzere 13 mağaza ile perakendede büyüme kaydettiklerini ileten Fatih Kıral, "2015 yılında Akdeniz, Ege, Marmara bölgelerinde yeni mağazalar açmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. Gaziantep, Tahran ve Ankara'da bayiliklerinin bulunduğuna işaret eden Kıral, ayrıca Brandhome adıyla yeni mağaza konsepti geliştirdiklerinin altını çizdi. Kıral, "Bugün itibarıyla üretimde yaklaşık 200 kişiyi istihdam ediyoruz. Mağazalarda ise yaklaşık 30 personelimiz mevcut"...