25 / 07 / 2024

Fatih Mehmet Coşan

Fatih Mehmet Coşan

Astur İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Mehmet Coşan, Olivio Angelini, Onur Çalışkan tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Beyoğlu Devres Han'da kuruldu.

Mehmet Erdoğan hangi alanlarda çalıştı? Toplam kaç şirketin yönetim kurulunda yer aldı?

Mehmet Erdoğan hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketi kurdu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Erdoğan'ın biyografisi...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Piyasalarda ‘Şimşek’ coşkusu! Borsa yeni rekorlara koşuyor! İşte BIST 100 endeksinde yeni tahminler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu piyasalar tarafından olumlu karşılandı. Geçen hafta Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına geleceği söylentileri ile coşan borsada yükseliş sürüyor. Peki yükseliş nereye kadar sürecek? Dolar ne olacak?

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Antalyalı müteahhit Fatih Mehmet Şirazi'ye silahlı saldırı!

Antalya'da müteahhit Fatih Mehmet Şirazi sokakta yürürken T.Ö.'nün silahlı saldırısına uğradı. Şirazi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından kuruldu. 

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaat çalışmalarında sona gelinen Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşaatını inceledi.

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Balin Hotel Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayboğan, Muzaffer Bayboğan, Sevda Bayboğan ve Altun Bayboğan ortaklığında kuruldu. 

Fatih Mehmet Coşan Haberi

Fatih Mehmet Coşan

Astur İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Mehmet Coşan, Olivio Angelini, Onur Çalışkan tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Astur İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı.


Astur İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Devres Han, No: 50...