24 / 07 / 2024

fatih meydan

fatih meydan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih’in kalbi denilecek bir noktaya yeni bir meydan inşa ediyor.

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi kuruldu!

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Fatih'e bin metrekarelik yeni meydan geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih’in kalbi denilecek bir noktaya yeni bir meydan inşa ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir belediyesinin hayata geçirdiği Milli İrade Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Fatih Evlendirme Dairesi’nin yerine park geliyor!

Fatih Evlendirme Dairesi, yerine park ve meydan yapılmak üzere yıkıldı. İBB kulislerinde, parka 15 Temmuz Şehitleri bir heykel de dikileceği konuşuluyor.

İnegöl’e modern meydan!

İnegöl Belediyesi’nin modern ve estetik bir görünüme sahip şekilde yeniden düzenlediği Fatih Cami karşısındaki meydan, törenle açıldı.

Eminönü Meydanı yenileniyor!

Fatih Belediyesi tarafından tarihi Eminönü Meydanı'nda başlatılan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje tamamlandığında meydan tamamen yayalaştırılacak.

Beylikdüzü'ne meydan ve nikah sarayı müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Fatih meydanı için SİT alanında acele kamulaştırma!

İSTANBUL Fatih ilçesinde yer alan Katip Muslahattin Mahallesi'ndeki 1890 numaralı Ada içindeki 49 ve 50. parsellerin acele kamulaştırması, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yapıldı.

Keçiören Kent Meydanı'nda son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Keçiören Belediyesi’nin önünde yer alan ve Kızlarpınarı Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan alanı kapsayan Keçiören Kent Meydanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Kahramanmaraş'a yeni meydan ve kapalı otopark yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yıkımına başlanan İl Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, alana meydan ve kapalı otopark yapılacağını söyledi.

Kuva-yi Milliye Meydanı hizmete girdi!

Fatih Belediyesi çalışmalarını dört mevsim aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Olumsuz hava şartlarına rağmen Fatihlilere bir meydan daha kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kuva-yi Milliye Meydanı’nı vatandaşların hizmetine sundu.

Fatih kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak?

İstanbul’da, Sultanahmet Meydanı, Sultanahmet Camii ve Ayasofya’nın da yer aldığı “Tarihi Yarımada” için Fatih Belediyesi’nin hazırladığı kapsamlı kentsel dönüşüm planında mühim bir aşamaya gelindi.

Keçiören’e kent meydanı yapılıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ilçe trafiğini rahatlatmak için belediye ve kaymakamlığın önüne büyük bir kent meydanı ile Fatih Köprüsü’ne alternatif bir viyadüğün yapılacağını açıkladı.

fatih meydan Haberi

fatih meydan


İBB, Fatih'e yeni bir neydan inşa ediliyor. Fatih Şehzade Mehmet Camii karşısında ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saraçhane Merkez Binası’nın yanında bulunan eski Fatih Evlendirme Dairesi ve İBB Tıp Merkezi, meydan ve park inşa edilmek üzere yıkıldı.


Fatih'te ticaret ve oteller bölgesinin tam ortasında olan yaklaşık 1000 metrekarelik alan, park ve meydan olarak halkın kullanımına sunulacak. İBB Ekipleri, birçok Yeşilçam filminde nikah sahnelerinin vazgeçilmez mekanı olan nostaljik binanın yıkım çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı. 


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihine şahitlik eden bu çok kıymetli araziyi park ve meydan olarak düzenleyerek İstanbulluların hizmetine...