07 / 05 / 2024

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Fatih Osman Tar hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Fatih Osman Tar kimdir? Kaç yaşında? Hangi üniversitede okudu? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Fatih Osman Tar’ın hayatı...

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te Osman Çelik tarafından kuruldu.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Çatalca'nın Nakkaş Mahallesi, Fatih'in mirasıdır!

Gazete'de yayınlanan Acele Kamulaştırma Kararı ile yüzde 35'i istimlak edilen Nakkaş Mahallesi Muhtarı Zafer Öztürk, “Burası Fatih Sultan Mehmet'in nakışçısına hediye ettiği köydür. Nakkaş’a sahip çıkmak Osmanlı mirasına sahip çıkmaktır” dedi.

İzmir Buca Ufuk Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bekleniyor!

İzmir’de gecekonduların sardığı Buca’daki Ufuk Mahallesi, yeni imar planının hayata geçmesini bekliyor. Muhtar Osman Ertan, kentin ‘Yıkıkkemer’ olarak değil kendi adıyla anılmasını ve mahalleye bir lise yapılması istiyor.

Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii’nin yüzde 70'i tamam!

Niğde’de yaptırılan Fatih Sultan Mehmet Cami’nin inşaatı devam ediyor.Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, Fatih Sultan Mehmet Cami’nin caminin inşaatının yüzde 70’nin tamamlandığını söyledi.

Osman Gazi Parkı’nda çalışmalar hızla ilerliyor!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin üzerinde titizlikle çalıştığı Osman Gazi Parkı projesi park alanında başarıyla uygulanıyor.

Osman Zolan'dan 4 mahalleye altyapı müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler mahallelerinden sonra İlbade, Muratdede, Akkonak ve Karaman'da da alt yapı çalışmasının başlatılacağı müjdesini verdi.

Bilecik Osman Gazi Parkı’nda çalışmalar başladı!

Bozüyük Kasımpaşa Mahallesi Eczacıbaşı Bulvarı ile kanal boyu arasında bulunan Osman Gazi Parkı alanında başlayan çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı çalışmalarla ilgili bilgi verdi...

Konaklı'da '8 kat' kampanyası!

Antalya Alanya Konaklı Mahallesi Muhtarı Osman Kaya, mahallelerinde haksızlık olduğunu belirterek, imar planının 8 kata çıkarılması için imza kampanyası başlattı. İmza kampanyasına yoğun ilgi gösterildi.

Haliç Metro Geçiş Köprüsü Fatih'te konut fiyatlarını yüzde 5 artırdı!

Hacıosman-Şişhane arasında hizmet veren metroyu Yenikapı'ya ulaştırarak Marmaray'la entegre olan Haliç Metro Geçiş Köprüsü, yakın mahallelerdeki konut fiyatlarını da etkiledi. Haliç Metro Geçiş Köprüsü Fatih'e yaradı...

Levent Eyüboğlu ve Osman Ağcadan yeni şirket! Turkmall Üç Emlak Yatırım İnşaat A.Ş.!

Turkmall Üç Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Hans Otto Nagel, Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ise Osman Ağca...

Fatih Üniversitesi Biyonano Teknoloji Merkezi açılıyor!

Kriminal vakaları aydınlatmak için 2010'da kurulan Fatih Üniversitesi Biyonano Teknoloji Merkezi (BİNATAM) açılıyor.Türkiye'de ilk ve tek olan merkez, altyapı çalışmalarını tamamladı

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı Haberi

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı


Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme programına alındı.


Parkın yenileme çalışma kapsamında işlevsiz yeşil alanlar sert zemine katılarak kent mobilyaları ile yeşil alanların çimleri yenilenecek ve merpen orta kısmında kademeli bitkilendirme yapılacak. Toplam 510 metrekare alana sahip olan Muhtar Osman Güven parkında Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çalışmalara başlanmış olan parkın mart ayı içerisinde yeni haliyle vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.



Fatih...