09 / 05 / 2024

fatih ormanları serdar bilgili

fatih ormanları serdar bilgili

SON dönemlerde eğlence ve yeme içmeye yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk, şimdi de Serdar Bilgili’nin 29 yıllığına kiraladığı Fatih Ormanları’na ortak oldu...

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Kaleiçi Seyahat Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Kaleiçi Seyahat Otelcilik Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Serdar İbiş tarafından kuruldu. 

Kuzey Ormanları İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Ormanları İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Alıyev ve Dmıtrı Bochkov ortaklığında kuruldu. 

Fatih Ormanı için eylem!

Kuzey Ormanları Savunması, Fatih Ormanı'nın içindeki taş ocaklara dikkat çekmek için eylem yaptı. Eylemde "Ormana proje yapılmaz" ve "Susma sustukça her yer beton olacak" sloganlarını kullandı.

Fatih Ormanı'ndaki inşaat projeleri protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması ve Diren Fatih Ormanı İnsiyatifi'nin çağrısıyla bir araya gelen çevreciler Fatih Ormanı'nda yapılan taşocakları ve inşaat projelerine karşı İstanbul Maslak'ta bulunan Orman Bölge Müdürlüğü önünde eylem yaptı.

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Serdar Kaya İnşaat Anonim Şirketi, Serdar Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Ekim'de Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Ayazağa'da imar planı tamam, sıra kentsel dönüşümde!

Ayazağa, İstanbul'un gökdelenler semti Maslak'a komşu bir mahalle... Bir tarafında Fatih Ormanları var, diğer tarafından ise Cendere Vadisi kanalıyla Kağıthane'ye komşu.

1978 yılında mezar satışları yer yokluğu nedeniyle durdurulmuş!

1978 yılında mezar satışları yer yokluğu nedeniyle durdurulmuş. Mezarlıklar Müdürlüğü, Orman Bakanlığı'na başvurarak Fatih Ormanları'nın yanan bölümünün mezarlık yapmak istemişler. Şehrin üç yeni mezarlığa ihtiyacı varmış.

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış!

1977 yılında Fatih Ormanları'nda yangın çıkmış. Ayazağa Cendere bölgesinde başlayan, üç gün süren yangın sonunda 650 hektarda bulunan 3 milyon 250 bin ağaç yanmış ve 2 milyar liralık zarar meydana gelmiş.

Ayazağa Köyü Sarıyer sınırları içine alındı!

Şişli'ye bağlı Ayazağa Köyü, yapılan bir değişiklikle Sarıyer sınırları içine alındı. Maslak-Ayazağa arasındaki alanda yükselen bina inşaatları göze çarpıyor. Burası Fatih Ormanları'na da sınır.

Fatih'teki park orman arazisine yapılacak stadyum protesto edildi!

Fatih Ormanı 'savunması' "Kuzey Ormanları Savunması" adlı grup, Maslak'ta bulunan Fatih Ormanı İçerisinde yer alan 1490 dönümlük Park Orman arazisinde yapılması planlanan projeyi protesto etti.

Fatih Ormanı imara açılmasın protestosu yapıldı!

Kuzey Ormanları Savunması isimli grup, Sarıyeıdeki Fatih Ormanı'nın imara açılacağını iddia ederek eylem yaptı. Fatih Ormanı Tabiat Parkı'nın içinden çıkarak eylemcilerin yanına gelen birkaç kişi grupla konuşmak istedi.

Serdar İnan'ın acı günü! Ayla İnan vefat etti!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan'ın annesi Ayla İnan vefat etti. İnan'ın cenazesi yarın Fatih Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu aile kabristanında toprağa verilecek...

fatih ormanları serdar bilgili Haberi

fatih ormanları serdar bilgili

Şahenk’in ortak olmak için rekabet kurumuna başvurduğu Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları adlı şirket Fatih Ormanı’nda Park Orman’ı da içeren 500 dönümlük araziyi 29 yıllığına kiralamıştı. Serdar Bilgili’nin İstanbullu’nun Hyde Park kalitesinde nefes alabileceği bir alan olmadığını ifade ederek Fatih Ormanları’nı bu şekilde projelendireceklerini ifade etmişti. 


PROJE BELLİ DEĞİL


www.wsj.com.tr’nin haberine göre ormanda lüks markaların konumlanacağı dükkanlar ve yeme içme yerlerinin yer alacağı restoranlar açılması planları bulunuyor. Ancak bunların tamamı şimdilik izin aşamasında olduğu için henüz bu konuda kesinleşmiş bir proje bulunmuyor. Doğuş Holding ve Bilgili Holding konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmadı. Ancak her türlü çalışmanın Orman Bakanlığı kontrolünde gerçekleştirileceği ifade...