11 / 05 / 2024

fatih otlukçu yokuşu park

fatih otlukçu yokuşu park

Şeyhül İslam Mehmet Celalettin Cami inşaası arkasında kalan 613,84 m² lik alan mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin oturma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir park olarak hizmet etmek üzere projelendiriliyor.

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sarı tarafından kuruldu.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüneydoğu Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Evrensel, Süleyman  Evrensel tarafından kuruldu.

Özreferans İş Makinaları İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Özreferans İş Makinaları İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Arnavutköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Güney ve  Fatih Topçu tarafından kuruldu.

Yfa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yfa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Erkalma ve Yiğit Fatih Ağu ortaklığında kuruldu.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Fatih Belediyesi sit alanında olduğu gerekçesiyle bir eve el koydu!

Fatih Belediyesi’nin 75 yaşındaki kadın ve ailesinin oturduğu eve “taşınmazın sit alanında kalması nedeniyle tapu tahsis belgesinin geçersiz olduğu” gerekçesiyle el koydu.

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban emlak zengini çıktı!

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

Buse Terim'in yeni evinin kirası dudak uçuklattı!

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Tarabya’da bulundan evinden taşındı. Ortaköy’de bulunan lüks bir siteye taşınan Buse Terim’in aylık ödemesi gereken kira ücretinin fiyatı da dudak uçuklattı.

Uşak'ta 15 milyon TL'ye satılık 5 işyeri ve akaryakıt istasyonu!

Uşak Belediyesi, Merkez Kurtuluş Mahallesi'ndeki 5 işyeri ile Fatih Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonunu ihale ile satıyor. İhale 15 Mart'ta gerçekleşecek..

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Naba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Fatih Topçu imzasıyla kuruldu.

fatih otlukçu yokuşu park Haberi

fatih otlukçu yokuşu park


Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu sokakta inşası süren Şeyhül İslam Mehmet Celalettin Cami inşaası arkasında kalan 613,84 m² lik alan mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin oturma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir park olarak hizmet etmek üzere projelendiriliyor.  Proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından kullanıcılarının hizmetine sunulması planlanan parkımız 2016 yılı içerisinde hizmete sunulması planlanıyor.




Fatih...