06 / 05 / 2024

Fatih Paçal

Fatih Paçal

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Paçal tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi, İkizler Sokak'ta kuruldu.

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kompelas Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mastel İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Oto Yedek Parça Madeni Yağ Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akçalı tarafından kuruldu.

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Dönmez, Karadeniz'de 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfini 2023 yılının ilk çeyreğinde evlere ulaşacağını açıkladı. İşte detaylar…

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Çampaşalı ve İsmail Çampaşalı tarafından kuruldu.

Fatih Surdibi'nde millet bahçesi çalışmaları başladı!

Fatih'te hayata geçirilen projeye yönelik açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Surdibi'ndeki millet bahçesinde çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hakan Çalışkan tarafından kuruldu.

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Fatih Paçal Haberi

Fatih Paçal

T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Paçal tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi, İkizler Sokak'ta kuruldu. 


T Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...