05 / 05 / 2024

Fatih Profil 2015

Fatih Profil 2015

Dekoratif demir imalatı yapan Fatih Profil, yapı sektörüne ferforje, sac mamul, baskılı sac levha, lazer kesim ve montaja hazır panel ürün gruplarında yaklaşık bin standart ürünle hizmet veriyor.

Akfa Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akfa Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Profil Dekorasyon ve Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Faruk Kaptan tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Fatih, Hacı Kadın Mahallesi, Atatürk Bulvarı'nda kuruldu.

Fatih'te tarihi medrese ve camiler restore ediliyor!

İstanbul'un sınırlarını içine alan Fatih ilçesindeki 10 bin 400 tarihi eserden 300'ü, 2004 yılından 2015 yılının sonuna kadar, yaklaşık 150 milyon Türk Lirası harcanarak restore edildi.

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi 2015 sonu değerlemesini yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan İstanbul İli Fatih İlçesindeki İstanbul/Fatih İş Merkezi'ne ait 2015 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Fatih Bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan İstanbul merkezli "Fatih Bina"nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Fatih Hükümet Konağı onarım ihalesi 30 Kasım'da!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Fatih Hükümet Konağı'nın güçlendirme ve onarım işini ihale edecek. İhale'nin son teklif verme tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Fatih Belediyesi'nden tarihi yarımada açıklaması!

Fatih Belediyesi , Yurt Gazetesi'nde yayımlanan 29.10.2015 tarihli (Bugün) habere ilişkin basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Esenyurt Fatih Mahallesi imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Esenyurt ilçesi, Fatih Mahallesi, 405 ada, 18 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 3 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı. İmar planı yarın askıdan inecek.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. açıldı!

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Santral Turizm Tekstil Mefruşat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Santral Turizm Tekstil Mefruşat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Suluova'da iki mahalleye Kültür Merkezi yapılacak!

Kentte sıradanlıga son verecek çalışmalara imza attıklarını kaydeden Suluova Belediye Başkanı Fatih Ücok, "2015 yılı içerisinde eri az iki mahallemizde bilgi ve kültür evimizi yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Fatih Karagümrük imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Fatih Karagümrük Mahallesi, 2712 ada önü kadastral boşluk alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mart 2015 tasdik tarihli plan tadilatı yarın askıdan iniyor...

Fatih Profil üretim kapasitesini artırdı!

Dekoratif demir imalatı yapan Fatih Profil, yapı sektörüne ferforje, sac mamul, baskılı sac levha, lazer kesim ve montaja hazır panel ürün gruplarında yaklaşık bin standart ürünle hizmet veriyor.

Fatih Profil 2015 Haberi

Fatih Profil 2015

Geçen yıl üretim parkına yapılan yaklaşık 1 milyon liralık yatırım ile bazı ürünlerde üretim kapasitelerini yüzde 30 artırdıklarını belirten Fatih Profil Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fatih Filiz, bünyelerine dahil ettikleri fiber lazer kesim makinesi ile kesme sac ürünlerinde hızlı bir ilerleme kaydettiklerini söyledi. 2014'te satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 42 artırdıklarını dile getiren Filiz, bu yıl 38 yeni ürün tasarlayarak kataloglarında bu ürünlere yer verdiklerini bildirdi. Lazer kesim ve kaynak teli ürün grubunda büyümeye ağırlık vereceklerini söyleyen Ömer Fatih Filiz, "2014'te yakaladığımız büyüme ivmesini bu yıl da sürdürmek istiyoruz" dedi. Geçen yıl başladıkları yeni fabrika inşaatının büyük bölümünün tamamlandığı bilgisini veren Filiz, "2015 yılında üretim bölümlerimizden bazılarının OSB'de yer alan bu fabrikaya taşınabilmesi için gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayarak,...