06 / 05 / 2024

Fatih satılık apartman

Fatih satılık apartman

İstanbul 8. Satış Memurluğu, Fatih İlçesi'nde bulunan apartman ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 18 bin 630 TL olarak belirlendi.

Fatih'te 39 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Fatih İlçesi Alemdağ Mahallesi'nde bulunan bahçeli kargir konak ve apartman nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

Fatih'te 9 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Fatih İlçesi Yalı Mahallesi ve Çakırağa Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Fatih'te icradan 8.7 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Fatih'teki apartmanı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 788 bin TL olarak belirlendi.

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Fatih'te 39 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Fatih İlçesi Alemdağ Mahallesi'nde bulunan bahçeli kargir konak ve apartman nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

Rumeli Hisarı'nda 25 milyon TL'ye icradan satılık apartman hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi 1468 ada, 49 parselde kayıtlı apartmanın 1/2 hissesi 25 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Kayseri Melikgazi'de 6,6 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Kayseri 1. İcra Dairesi tarafından Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan bir adet apartman 6 milyon 579 bin 276 liraya satılıyor. İhale 3 Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Balıkesir Valiliği'nden 3.2 milyon TL'ye satılık apartman!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi, Atatürk Mahallesinde bulunan apartman ihale ile satılıyor...

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Türk Hava Kurumu'ndan Amasya'da satılık apartman ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından: Amasya Merkez İlçesi, Dere Mahallesi'nde bulunan kargir apartmanı satışa çıkardı. Apartmanın ihalesi 22 Temmuz 2016'da gerçekleştirecek.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık konut!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Alibeyköy 5. Levent satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Torunlar GYO 5. Levent satılık ev!

Toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

KİPTAŞ 5. Levent satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje KİPTAŞ ve Torunlar GYO imzası taşıyor. KİPTAŞ 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den başlıyor 4+1'e kadar yükseliyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Narova 2. Etap satılık!

Narova 2. Etap satılık daire fiyatları 168 bin TL'den başlıyor. Yapıtek imzası ile hayata geçirilen projede kule, villalar, alışveriş caddesi ve teras apartman bulunuyor.

Fatih satılık apartman Haberi

Fatih satılık apartman

İstanbul 8. Satış Memurluğu, Fatih İlçesi'nde bulunan apartman ve arsasını 15 milyon 18 bin 630 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 7 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. İSTANBUL 8. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Fatih İlçe, 66 Ada, 48 Parsel, Cankurtaran Mahalle/Köy,
Adresi : İstanbul İl, Fatih İlçe, 66 Ada, 48 Parsel, Cankurtaran Mahalle/Köy,
Yüzölçümü : 216,00 metrekare
Özellikleri : Fatih ilçesi, Cankurtaran Mahallesi, 66 ada, 48 ve 80 parsellerde kayıtlı , Dalbastı sokak, No: 16 adresinde kain Bahçeli, Kargir Apartman nitelikli yapı ile arsa nitelikli taşınmazın bulunduğu mevkiin Utangaç Sokak, Mimar Mehmet Ağa caddesi, Akbıyık caddesi, Adliye Sokak, Kutlugün Sokak ve...