16 / 05 / 2024

fatih sultan köprüsünün bakım ve onarımı

fatih sultan köprüsünün bakım ve onarımı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: "Boğaz köprülerinin bakımları, Marmaray açıldıktan sonra en uygun tarihte yapılacak, Bakım çalışmaları mümkün mertebe gece trafik yoğunluğunun azaldığı saatlerde gerçekleştirilecek "

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışında son durum ne?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün 2027'ye kadar işletme hakkını elinde tutan IC Yatırım Holding, bir grup Çinli yatırımcıyla görüşmeleri askıya aldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Çinlilere satışında belirsizlik!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün; China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway’e satış görüşmelerinde “belirsizlik” oluştu. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı için resmi açıklama!

İtalyanlar Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki paylarını satıyor. Astaldi tarafından yapılan açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 3'te 1'inin satışı için görüşmelerin ileri aşamada olduğu belirtildi.

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nü 2. Abdülhamid projelendirdi!

Başbakanlık Osmanlı Arşivi'ndeki belgeler yayınlandı. Belgelerde, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün aslında 138 yıl önce Sultan 2. Abdülhamid tarafından projelendirildiği anlaşıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çevresi sit alanı ilan edilmeli!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün güzergahı ile ilgili olarak da bir uyarıda bulundu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçiş ücreti ağır geldi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Uğur Gürses bugünkü yazısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü anlattı. Gürses, köprün ücretinin ağır vasıta kullanan şöförlere ağır geleceğini söyledi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün gişeleri ASELSAN'dan!

Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan 3. boğaz köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ücret toplama sistemi ASELSAN tarafından tesis edildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kullanma rehberi!

İstanbul'un 3. gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü bugün açılırken, köprüye nasıl ulaşılacağından ödeme şekline kadar bazı sorular bulunuyor. İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kullanma rehberi...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün geçişleri 5 gün ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışında 31 Ağustos’a kadar ücretsiz kullanım müjdesi verirken yıl sonuna kadar otomobiller 9.90 lira ödeyecek.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına Bahreyn Kralı katılacak!

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Asya ile Avrupa’yı üçüncü kez birleştiren, dünyanın en geniş köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü bugün açılışını yapacak.

fatih sultan köprüsünün bakım ve onarımı Haberi

fatih sultan köprüsünün bakım ve onarımı


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinin bakımlarının, Marmaray açıldıktan sonra en uygun tarihte yapılacağını bildirdi.


Yıldırım, AA muhabirinin Boğaz köprülerinin bakımına ilişkin sorularını yanıtladı. Boğaziçi ve FSM köprülerinin bakımına, Marmaray açıldıktan sonra, belirlenecek en uygun tarihte başlanacağını belirten Yıldırım, İstanbulluların mağdur olmaması için bakımın mümkün olduğunca, trafik yoğunluğunun az olduğu gece saatlerinde yapılacağını kaydetti. Yıldırım, yapılacak planlama doğrultusunda okullar kapandıktan sonra  da bakım çalışmalarına başlanabileceğini bildirdi.


- Boğaziçi Köprüsü kapatılmayacak 


Öte yandan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından, bugün bir gazetenin internet sitesinde yer alan, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük bir onarım nedeniyle 540 gün kapalı kalacağına ilişkin haberle ilgili yazılı açıklama yapıldı.


Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin rutin bakım ve onarımı amacıyla...