28 / 04 / 2024

fatih terim yazlık

fatih terim yazlık

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Alaçatı'da 1 milyon 250 bin TL'ye taş ev aldığı söylenmişti. Fatih Terim, ev aldığı iddialarına yanıt verdi

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa devrediliyor!

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olmasından sonra mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu İBB mülkiyetinde bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun 25 seneliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi için harekete geçti. 

Fatih Terim: Benim satılık villam yok!

Fatih Terim'in Bodrum Türkbükü'ndeki villasını 15 milyon euroya satışa çıkardığı yönündeki haberlere yanıt geldi.

Fatih Terim Bodrum'daki evini 15 milyon Euro'ya satıyor!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bodrum Türkbükü'nde yer alan villasını 15 milyon Euro'ya satışa çıkardı. Terim'in Rus işadamıyla pazarlık aşamasında olduğu öğrenildi.

5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın yerine AVM yapılmayacak!

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyesi Ulaş Çetinkaya, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nın yerine alışveriş merkezi yapımını amaçlayan imar planını iptal ettirdiklerini söyledi.

1984 yılında İstanbul'da yazlık ev kiraları tavan yapmış!

1984 yılında İstanbul'da yazlık kiraları tavan yapmış. Adalar'da birçok yazlık 2 ve 2.5 milyon lira arasında kiraya veriliyormuş. Yazlık evler Florya, Ataköy'de ise 60 bin ile 2.5 milyon lira arasında değişiyormuş.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanacaklar dikkat!

İstanbul'da 2. köprü yolunu kullanacaklar dikkat! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi’nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları sürüyor.

Yazlık site aidatları nasıl belirlenir?

Yazlık sitelerde, günlük temizlik, güvenlik vb. gibi hizmetler için yazlık sakinleri tarafından belli oranlarda aidat ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, yazlık site aidatları nasıl belirlenir? Yazlık site aidatı ne zaman ödenir?

Yazlık site kuralları!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince apartman ve konut sitelerinde nasıl yönetim oluşturulabiliyorsa, yazlık sitelerde de yönetim oluşturulabiliyor. Peki, bir yazlık da uyulması gereken kurallar neler olmalıdır? Yazlık site kuralları nelerdir?

Yazlık site yönetimi yönetmeliği!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölüm bulunan yapılarda yönetimin oluşturulması zorunlu oluyor. Peki, yazlık sitede yönetim nasıl oluşturulur? İşte yazlık site yönetimi yönetmeliği...

Edirne'de Fatih ve Kanuni köprüleri trafiğe kapatıldı!

Tunca Nehri'nin debisindeki yükseliş nedeniyle, Edirne'de Fatih ve Kanuni köprüleri trafiğe kapatıldı. Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, köprülerden geçiş yapmak isteyen araçların sürücülerini diğer yolları kullanmaları yönünde uyardı.

Yaşar Bahçeci Yazlık Ilıca Termal Tesisleri’ni gezdi!

Kocaeli Başiskele’deki toplantı için Kocaeli'ye gelen JKBB Başkanı Yaşar Bahçeci ve beraberindekiler, Gölcük ’teki yemekte ağırlandı. Heyet, bir süre gezdikleri Yazlık Termal Tesisleri’ne hayran kaldı

Başakşehir Fatih Terim Stadı'na kreş açıldı!

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Futbol Kompleksi'nde, futbolseverlerin daha rahat maçları seyredebilmesi için kreş açıldı. Kreş, Başakşehir'in maçlarını izlemek isteyen çocuklu ailelere ücretsiz olarak hizmet verecek.

fatih terim yazlık Haberi

fatih terim yazlık



Fatih Terim'in satın aldığı öne sürülen iskeleli evi 1 milyon 250 bin TL değerinde olduğu belirtilmişti. Caroline Koç, Muhtar Kent, Hüsnü Özyeğin ve Cem Boyner gibi tanınmış isimlerin de evlerinin bulunduğu siteden ev aldığı söylentileri çıkan Terim'in yaz aylarını Bodrum'daki yazlığının yanı sıra yeni taş evinde geçireceği de iddia edilmişti. 


Fatih Terim hakkında çıkan bu haberler üzerine şu açıklamalarda bulundu:


Hiç böyle bir olay yok. Öyle bir ev almadım. Çeşme'ye bile gitmedim. Herhalde birileri benim üzerimden reklam yapmaya çalışıyor. Bugüne kadar neyimizi gizledik ki? Bizim her şeyimiz...