03 / 05 / 2024

Fatih Terimden kızı ve damadına ev hediyesi

Fatih Terimden kızı ve damadına ev hediyesi

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet bugünkü köşe yazısında 'Buse ile Volkan’ın evinin tadilatı sürüyor' ara başlığına yer veriyor. İşte Esin Övet'in köşe yazısı;

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

Fatih Yıldız: Trabzon’da konut fazlalığı var!

Yıldız İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldız, "Trabzon’da şuan konut fazlalığı var bu fazlalık yatırımcı bekliyor. Şuan bunlarda Araplar, bu Arapları kaçırmamamız gerekiyor." dedi.

Kızıldağ Nakliye İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldağ Nakliye İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrullah Kurnaz tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Sancaktepe, Fatih Mahallesi, İhvanlar Caddesi, Yamaç Sokak'ta kuruldu.

Fatih Kızılelma Parkı yenilendi!

Haseki Sultan Mahallesi sınırları içerisinde Kızılelma Caddesi üzerinde Kasap Halil Cami yanında yer alan ve caminin ihyası ile kullanımı kısıtlanan park, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme programına alındı.

Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te yükselen proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Fatih Yıldız İnşaat - MTB Mimarlık East Park Residence Projesi 102 adet daireden meydana geliyor.

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi, Şükrü Ruhbaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Fatih'te açıldı.

Kız Kulesi Turizm Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kız Kulesi Turizm Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hassan Akas tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de Fatih, Fındıkzade, Molla Şeref Mahallesi'nde kuruldu.

Karadağ Mehmed Fatih Medresesi kız öğrenci bölümü açıldı!

Kuveytli Rahma Al Alamiya Vakfı'nın maddi destekleriyle inşa edilen kız bölümünün açılışı nedeniyle düzenlenen törene, Karadağ İslam Birliği Başkanı Rıfat Feyziç'in yanı sıra Podgoritsa görev yapan çok sayıda yabancı diplomat da katıldı.

Kız Kulesi içerisindeki restorana haciz şoku!

Sabah Gazetesi muhabiri Fatih Ulaş'ın haberine göre, Kız Kulesi'ndeki restoranın işletmecisi Ahmet Hamoğlu'nun 50 milyon liralık borcu nedeniyle, alacaklı tarafın avukatları ve haciz memurları mekâna gelip gecelik 3 bin 500 liralık hasılata el koydu..

Fatih Terimden kızı ve damadına ev hediyesi Haberi

Fatih Terimden kızı ve damadına ev hediyesi

Alaçatı’da her köşe başında birilerinin evinin yapımı sürüyor. Cuma günü de Fatih Terim’in, kızı Buse Terim ile damadı Volkan Bahçekapılı’ya düğün hediyesi olarak 1.5 milyon dolara satın aldığı evin tadilatını gördüm. Alaçatı’nın en meşhur oteli Manastır’ın köşesinde bulunan evin tadilatı hızla sürüyor. Bu seneye yetişmesi zor gibi görünüyor. Bittiği anda çift Alaçatı’ya geldiği zaman bu evde yaşayacak. Ne diyelim, güle güle otursunlar. Tez zamanda bebeklerini de kucaklarına alırlar inşallah.


Habertürk - Esin...