30 / 06 / 2024

Fatih Üçgün

Fatih Üçgün

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi 18 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Bahçelievler Adnan Kahveci Bulvarı'nda, Fatih Üçgün Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde, İstanbul'un fethinde kullanılan top ve güllelerin döküldüğü Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak...

Af Gün Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Af Gün Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Naser Abdullah Mohammed tarafından kuruldu.

Fatih Şen: Günübirlik ev kiralamayın!

Bozyazı Turizm derneği Başkanı Fatih Şen kayıtdışı, kaçak günübirlik ev kiraya verenleri uyardı. Şen, ''Günübirlik ev kiralayanlara da kimAnchorlik bildirimi zorunluluğu bulunmaktadır'' dedi.

Fatih Güven İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Güven İnşaat Otomotiv Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Güven tarafından kuruldu. 

İstanbul'un 7 ilçesinde cumartesi günü elektrikler kesilecek!

İstanbul'un 7 ilçesine, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Fatih, Eyüp, Esenyurt, Başakşehir ve Bakırköy ilçelerine 14 Şubat Cumartesi günü elektrik verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek mahalleler ve kesinti saatleri şöyle:

Fatih Güler: Adana'nın ulaşım master planı yapılmalı!

Adana Akademik Meslek Odaları Birliği ( ADAMOB ) Sözcüsü Fatih Güler, Adana 'da ulaşım master planı hazırlandıktan sonra köprü ve kentsel dönüşümlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Fatih Projesi için imzalar 10 gün içinde atılacak!

Fatih Projesi kapsamında gerçekleştirilen " akıllı tahta " ve " yazıcı " alımı ihalesinde mali kontrol süreci tamamlandı. İmzaların 10 gün içerisinde atılması planlanıyor.

Fatih Akol: Uşak-İstanbul seferleri 15 gün içinde başlayacak!

Binali Yıldırım, Bora Jet Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol'u arayarak kente uçuşların yeniden başlatılmasını istedi. Bakan Yıldırım'ın isteğini geri çevirmeyen Akol, 15 gün içinde Uşak-İstanbul seferlerin başlatılacağını müjdeledi.

Yuvacık Bilgievi Pazartesi günü açılacak!

Büyükşehir, 30 Eylül Pazartesi günü Yuvacık Beldesi’nde yeni bir Bilgievi açacak. Yeni Bilgievi, Yuvacık Mahallesi Fatih Mahallesi Gizem Sokak’taki Yuvacık Hizmet Binası’nın ikinci katında faaliyet gösterecek...

Boğaz Köprüleri'nin onarım ihalesi 18 gün ertelendi!

Boğaziçi ile Fatih Sultan Mehmet köprülerinin büyük onarımı için daha önce 5 Eylül olarak açıklanan ihale tarihi 25 Eylül'e ertelendi. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak ihale sonrasında çalışmalar 540 gün sürecek...

Güvensa Yapı Günışığı Konakları nerede?

Güvensa Yapı Günışığı Konakları nerede ; Günışığı Konakları Büyükçekmece'de Karaağaçköy Yolu Fatih Üniversitesi Yanı Büyükçekmece - İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Rıfat Pendar vefat etti! Anka Proje'nin acı günü!

Elektrik Mühendisi Rıfat Pendar vefat etti. Cenazesi 25 Mart Pazartesi günü (bugün) Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaca Ahmet mezarlığına defnedilecek...

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bir şerit 10 gün kapalı!

Yazın bakım nedeniyle 66 gün boyunca trafiğe kapatılan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 10 gün sürecek çalışma başlıyor

Fatih Üçgün Haberi

Fatih Üçgün

Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Fatih Üçgün Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Sefa Mühendislik Yatırım Anonim Şirketi iş konusu;A- MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari ve mühendislik plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneteciliği yapmak ve ilgili resmi kurum ve kuruluşlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemlerini yapmak. b. Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik, müşavirlik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek, hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içinde ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak. c. Şirket her türlü jeoloji mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları,...