27 / 04 / 2024

Yuvacık Bilgievi Pazartesi günü açılacak!

Yuvacık Bilgievi Pazartesi günü açılacak!

Büyükşehir, 30 Eylül Pazartesi günü Yuvacık Beldesi’nde yeni bir Bilgievi açacak. Yeni Bilgievi, Yuvacık Mahallesi Fatih Mahallesi Gizem Sokak’taki Yuvacık Hizmet Binası’nın ikinci katında faaliyet gösterecek...





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki en önemli projelerinden biri olan Bilgievi ağına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Büyükşehir, 30 Eylül Pazartesi günü Yuvacık Beldesi’nde yeni bir Bilgievi açacak. Yeni Bilgievi, Yuvacık Mahallesi Fatih Mahallesi Gizem Sokak’taki Yuvacık Hizmet Binası’nın ikinci katında faaliyet gösterecek. Yeni bilgievi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgievi sayısı 12’ye yükselmiş olacak.




12. BİLGİEVİ YUVACIK’TA AÇILACAK


Yeni Bilgievi için Pazartesi günü, Yuvacık Hizmet Binası’nın önünde 14.30’da bir tören gerçekleştirilecek. Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılacak.


YUVACIK’IN BİLGİ YUVASI OLACAK


Yeni Bilgievi diğer tüm bilgievleri gibi bulunduğu alana adeta bilgi saçacak. Yuvacık Bilgievi’nde 9 personel görev yapacak. Türkçe, Matematik, Fen ve İngilizce derslerinin yanında çocuklar; eğitici kulüp faaliyetler ve kültür gezilerinin yanı sıra düzenlenecek yarışmalara katılacak. Okul derslerine önemli katkı sunacak olan Bilgievi’nde ayrıca Değerler Eğitimi Dersi verilecek. Bilgievi’nde kütüphane, internet ve bilişim ile kulüp faaliyetleri sınıfları yer alacak.


AÇILIŞA ÖZEL HEDİYELER


Pazartesi günü açılışı yapılacak olan Yuvacık Bilgievi için son hazırlıklar tamamlandı. Çocuklara; açılışa özel sürpriz hediyeler verilecek. Açılışta Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilim Teknoloji Kulübü öğrencileri bilim şovları sergileyecek. Palyaçolar ve Hacıvat-Karagöz’ün renk katacağı açılışta çeşitli eğlenceler düzenlenecek.


KOCAELİ’NİN EĞİTİM NEFERİ


Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar kentin dört bir yanında 11 adet Bilgievi açtı. ilk Bilgievi 5 yıl önce faaliyete girdi. İzmit’te açılan Akçakoca Bilgievini sırasıyla Mehmet Akif, İbni Sina, Kazım Karabekir, Sezai Karakoç, Mimar Sinan, Maria Anne, Barbaros Hayrettin Paşa, Karamürsel Alp, Ertuğurul Gazi ve Serdar Bilgievleri izledi.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön