10 / 05 / 2024

Yuvacık Bilgievi ne zaman açılacak

Yuvacık Bilgievi ne zaman açılacak

Büyükşehir, 30 Eylül Pazartesi günü Yuvacık Beldesi’nde yeni bir Bilgievi açacak. Yeni Bilgievi, Yuvacık Mahallesi Fatih Mahallesi Gizem Sokak’taki Yuvacık Hizmet Binası’nın ikinci katında faaliyet gösterecek...

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Toplam 650 konut ve 25 dükkandan oluşan Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek? diyorsanız işte yanıtı...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Ön taleplerin toplandığı Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesi İstanbul Kadıköy’e bağlı Fikirtepe’de inşa edilecek. Peki Teknik Yapı Uplife Kadıköy ne zaman tamamlanacak?

Manavgat Değirmenözü Köyü'ne 2'nci HES geliyor!

Manavgat’ta balık ölümleriyle sık sık gündeme gelen Köprüçay’daki Değirmenözü Köyü’ne Hidro Elektrik Santrali (HES) inşaatının ardından ikinci proje kapıda. Değirmenözü halkı, yeri sır gibi saklanan Mercan 2 regülatörünün de aynı köye yapılmaya başlandığını fark edince isyan etti.

Niğde Eminlik Köyü'ne sulama göleti yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Eminlik Köyü'ne sulama göleti yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Elmalı Köyü'ne sulama göleti yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkez Elmalı Köyü'ne sulama göleti yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Yarhisar Köyü'ne alt geçit yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Merkez Yarhisar Köyü'ne alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kavan Yapı'dan, Kocaeli Yuvacık'a yeni proje!

Bölgenin en önemli inşaat firmalarından olan Kavan Yapı A.Ş. yaptığı önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yuvacık'ta hayata geçireceği bu yeni projesinde, bölgenin yeşili bol coğrafyasını, Körfez'in eşsiz mavisiyle buluşturuyor.

Kocaeli Kullar ve Yuvacık birbirine bağlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de çalışma yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Kullar ve Yuvacık’ı birbirine bağlayan Hürler Caddesi’nde (Ortadil Yolu) kestirme yol yapıyor.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

Toplam 1.500 konut ve 95 mağazadan meydana gelen Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa ediliyor. Peki Mina Towers Kadıköy ne zaman teslim?

AKM'nin yerine yapılacak spor köyüne amatörlerden destek!

Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi’ni (AKM) yıkıp, yerine yapmayı planladığı dev spor köyüne Ankara’daki amatör sporculardan tam destek geldi.

Yuvacık Bilgievi ne zaman açılacak Haberi

Yuvacık Bilgievi ne zaman açılacak



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki en önemli projelerinden biri olan Bilgievi ağına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Büyükşehir, 30 Eylül Pazartesi günü Yuvacık Beldesi’nde yeni bir Bilgievi açacak. Yeni Bilgievi, Yuvacık Mahallesi Fatih Mahallesi Gizem Sokak’taki Yuvacık Hizmet Binası’nın ikinci katında faaliyet gösterecek. Yeni bilgievi ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgievi sayısı 12’ye yükselmiş olacak.




12. BİLGİEVİ YUVACIK’TA AÇILACAK


Yeni Bilgievi için Pazartesi günü, Yuvacık Hizmet Binası’nın önünde 14.30’da bir tören gerçekleştirilecek. Açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılacak.


YUVACIK’IN BİLGİ YUVASI OLACAK


Yeni Bilgievi diğer tüm bilgievleri gibi bulunduğu alana adeta bilgi saçacak. Yuvacık Bilgievi’nde 9 personel görev yapacak. Türkçe, Matematik, Fen ve İngilizce derslerinin yanında çocuklar; eğitici kulüp faaliyetler ve kültür gezilerinin yanı sıra düzenlenecek yarışmalara katılacak. Okul derslerine önemli katkı...