15 / 05 / 2024

Fatih Yavuz kim

Fatih Yavuz kim

Mimar Fatih Yavuz kimdir? Mimar Fatih Yavuz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Yavuz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor. İşte Mimar Fatih Yavuz...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Arev Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arev Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi ümraniye'de Ali Yavuz, Fatih Yavuz, Muhammet Yavuz ve Osman Yavuz ortaklığında kuruldu.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Zemarch Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Zemarch Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 21 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Kalyoncu, Fatih Yavuz ve Murat Yavuz ortaklığıyla kuruldu. 

Fatih Yavuz Sultan Selim Mahallesi imar planı askıda!

Fatih İlçesi'ne bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan askıya çıktı..

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Keçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışını yapacak.

Yavuz Seçkin babasından miras kalan ev için dava açtı!

Yavuz Seçkin babasından miras kalan Fatih'teki ev için dairede bulunan kiracıya dava açtı. Kira sözleşmesinin olup olmadığı mahkeme kararıyla araştırılarak davanın sonuçlanması bekleniyor.

Şam Zümrüt İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şam Zümrüt İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Majed Kallas, Mazen Abo Jıeb, Omar Wazzan, M.Samır Alrıfaı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Beyztur Turizm Seyahat ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beyztur Turizm Seyahat ve İnşaat Limited Şirketi, Emel Yurtvermez tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Haliç Caddesi'nde kuruldu.

Seyhat Turizm ve Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyhat Turizm ve Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Ayer ve Remzi Acay ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Fatih, Yavuz Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Yavuz kim Haberi

Fatih Yavuz kim

Fatih Yavuz kimdir?

Fatih Yavuz, 1981 yılında Foça’da doğdu. 1998 yılında İzmir İnönü Lisesi’nden mezun oldu.2003 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. 2006 yılında aynı bölümde Mimarlıkta Yeni Alan Yorumları: Berlin Hollanda Büyükelçilik Binası başlıklı tezi ile yüksek lisans çalışmasını tamamladı. 


2002-2004 yılları arasında Dr. Semra Teber, Semra-Özcan Uygur ve Hüseyin Bütüner-Hilmi Güner'in mimarlık ofislerinde çeşitli yarışma ve uygulama projelerinde görev aldı. 2003 yılının şubat ayında ODTÜ’de düzenlenen 7. Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması Buluşma7’nin organizasyon komitesinde yer aldı. 


2003 yılından beri kurucu ortağı olduğu onbir41 mimarlık çatısı altında Hasan Okan Çetin ve Ömer Emre Şavural ile birlikte Ankara’da mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir.


Mimar Fatih Yavuz projeleri..

ODTÜ KKK Mühendislik Programları Laboratuvarları (2008)

Ankara Charles De Gaulle Fransız Lisesi Yarışma Projesi (2005)

Mimarlar Odası 50....