17 / 05 / 2024

Fatih yeni park

Fatih yeni park

İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan Vatan Caddesi Molla Gürani Mahallesi'ndeki mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait olan dev arazi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Bursa'da ilk yarıda 8 yeni park hizmete açıldı!

Bursa'nın yeşilini Nilüfer'de yeniden canlandırmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi, 2018 yılının ilk yarısında birçok yeni parkı, vatandaşların hizmetine sundu... 

Fatih Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Fatih'in Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yaptırılan Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, tesisin açılışında açıklamalarda bulundu.

Ünye Belediyesi'nden 3 yeni park!

İlçeye yeni parklar kazandırmaya devam eden Ünye Belediyesi 3 yeni çocuk parkı daha inşa etti.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Fatih Bezmialem Parkı yenilendi!

Molla Gürani Mahallesi Ördek Kasap Sokak üzerinde bulunan Bezmialem Parkı yeni görünümüne kavuştu.

Fatih Vezir Parkı imara açıldı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Fatih Seyit Ömer Mahallesi’ndeki Vezir Parkı’ndaki projeleri, yapılaşmayı eleştirdi. İşte o haber...

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Fatih yeni park Haberi

Fatih yeni park

Metal Yapı Konut, Vatan Caddesi üzerinde yer alan  6 bin 400 metrekarelik araziyi 2012'de  Kavran ailesinden 33 milyon 391 bin 659 liraya satın aldı. 1996 yılına kadar lunapark, daha sonra otopark olarak kullanılan arazinin imar planları 2014 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından değiştirildi.

Üzerine 5 katlı otel ve konut projesi yapılabilecek hale getirilen arsayı 2016 yılında Metal Yapı Konut, İstanbul İstanbul Büyük­şehir Belediyesi'ne 368 milyon 923 bin 876 lira + KDV bedelle sattı.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Şahin'in haberine göre, Aytekin Kotil Parkı'nın alanı ile birleştirilecek araziye Adnan Menderes döneminde Vatan Caddesi Bulvarı inşaatı sırasında yıkılan Simkeş Camisi'nin benzeri inşa edilecek. Arazi üzerindeki restoran ve market zincirine ait yapıları kısa bir süre önce yıkan İBB'nin ilerleyen günlerde otopark ve cami projesi...