25 / 07 / 2024

Fatih Yozgat Öğrenci Yurdu

Fatih Yozgat Öğrenci Yurdu

Eski TBMM Başkanı Çiçek: ''İnşallah bu yurttan memleketini, milletini seven insanlar yetişir. Bu yurtlarımızın sayısının Türkiye'de artması lazım'' dedi.

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Yozgat Valiliği, İstanbul Fatih’teki binasını satışa çıkardı!

Yozgat Valiliği 700 kilometre uzaklıkta yer alan İstanbul Fatih’teki binasını satışa çıkardı.

Fatih Medreseleri Vakfı Çad'da yetimhane açacak!

Fatih Medreseleri Vakfı, Çad'da 150 öğrenci kapasiteli yetimhane açacak. Yetimhanenin açılacağı yazılı açıklama ile Fatih Medreseleri Vakfı Başkan Yardımcısı ve Yetimhane Proje Sorumlusu Burak Doğan tarafından duyuruldu. İlk temelin Aralık'ta atılacağı bilgisi verildi...

Yozgat Yerköy'de 400 kişilik yurt inşa ediliyor!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçesinde inşaatı süren 400 kişilik yüksek öğrenim kız öğrenci yurdunu inceledi. Yerköy'de inşaatı süren yurdun 2020'de açılması planlanıyor.

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hicret Aşcıoğlu Cansız ve Nimet Buhan ortaklığında kuruldu.

Derviş Baba Öğrenci Yurt İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Baba Öğrenci Yurt İşletmeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Petek tarafından kuruldu. 

Yozgat Boğazlıyan'a öğrenci yurdu inşa edilecek!

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine Avukat Mehmet Altun tarafından 100 kişilik modern kız öğrenci yurdu yaptırılacak. Altun, ''Yurdun bu yılın sonu veya önümüzdeki yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor" dedi.

Fatih'te Yozgat Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı!

Eski TBMM Başkanı Çiçek: ''İnşallah bu yurttan memleketini, milletini seven insanlar yetişir. Bu yurtlarımızın sayısının Türkiye'de artması lazım'' dedi.

Yozgat Yerköy'e 350 öğrenci kapasiteli KYK yurdu yapılacak!

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK), Yerköy ilçesine 350 öğrenci kapasiteli yurt yapımı için çalışmalara başladı. Kaymakam Nevzat Şengök üniversite öğrencileri için ilçede yurt eksikliğinin olduğunu belirtti.

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi, Şükrü Ruhbaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Fatih'te açıldı.

Fatih Kalenderhane'de 2 milyon TL'ye satılık arsa!

Fatih Belediyesi, Kalenderhane Mahallesi'nde Vezneciler Kız Öğrenci Yurdu karşısı, Türkmenistan Kültür Merkezi ve Damat İbrahim Paşa Camii yanında arsa satıyor. 2 milyon 165 TL'ye satılacak arsanın ihalesi 22 Nisan'da yapılacak...

Fatih'te Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu inşa edilecek!

YILDIZ Holding, İstanbul'da 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlayacak. Yurt, Fatih'teki Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına inşa edilecek...

Yıldız Holding Fatih'te yurt binası yapacak!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle, Fatih'te 232 yatak kapasiteli, "Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu" adıyla bir öğrenci yurdu yapılacak.

Fatih Yozgat Öğrenci Yurdu Haberi

Fatih Yozgat Öğrenci Yurdu

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Yozgat Kültür Merkezi ve Öğrenci Yurdu temel atma töreninde ''İnşallah bu yurttan memleketini, milletini seven insanlar yetişir. Bu yurtlarımızın sayısı Türkiye'de artması lazım'' dedi. 


Çiçek, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ile Yozgatlı Sanayiciler ve İş adamları Derneği tarafından Fatih'te yapılan Yozgat Kültür Merkezi ve Öğrenci Yurdu temel atma törenine katıldı. Çiçek, burada yaptığı konuşmada, projede emeği geçenlere teşekkür etti. 


Binanın en kısa sürede tamamlanması gerektiğini ifade eden Çiçek, ''1966 yılında üniversiteye kayıt için buraya geldim. Sabahleyin otobüsten indik ve hukuk fakültesine kayda gittik. Bize ikametgah ilmuhaberi lazım dediler kayıt için. Ne demek olduğunu sorduğumuzda da İstanbul'da oturduğunuza dahil belge dediler. İstanbul'da bir tanıdığımız yoktu. Süleymaniye Cami'nin orada bir cami imamı bulduk Adanalı. Bir Yozgatlı bulamadığımız için Adanalı olan...