30 / 04 / 2024

Fatma Adiloğlu

Fatma Adiloğlu

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlhan Adiloğlu'nun annesi Fatma Adiloğlu vefat etti

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Artali İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artali İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Ademoğlu tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

TBB'den borçlu belediyelere müjde!

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, koronavirüs nedeniyle, İller Bankası üzerinden borçlu belediyelerden yapılan kesintilerin yapılmayacağını açıkladı.

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Fatma Öztürk Gümüşsu yeniden Avrasya GYO Başkanı oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Çiğdem Öztürk Pulatoğlu seçildi...

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doktoroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Zeki Sarı, Ayşe Zerek, Emine Aksoyer, Evren Sarı ve Fatma Sarı ortaklığında kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Eser Holding iflas etti!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması arasında yer alan Ankara merkezli Eser Taahhüt ve bağlı 5 şirket için iflas kararı çıktı. Dev şirketin Nijerya’da Yoruba Kralı ile ortaklığı bulunuyordu. Eser Taahhüt’ün patronu İlhan Adiloğlu ise halen İNTES Başkan Vekili olarak görevinde bulunuyor.

Mehmet Bekaroğlu'ndan, Timya Vadisi'ndeki dönüşüm için 11 soru!

CHP'nin Rizeli İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya yönelttiği soru önergesinde, yapımı yılan hikayesine dönen TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini sordu.

Kamil Saraçoğlu, Bakan Sarı’ya dönüşüm çalışmalarını anlattı!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Bakan Fatma Güldemet Sarı’ya Kütahya’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sundu. Başkan Saraçolu, ziyaret sonrası Bakan Sarı’ya çini vazo hediye etti.

Fatma Adiloğlu Haberi

Fatma Adiloğlu


Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlhan Adiloğlu'nun annesi vefat etti. Cenazesi bugün İstanbul Avcılar Ambarlı Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Büyükçekmece Mezarlığı'nda son yolculuğuna...