06 / 05 / 2024

Fatma Baş

Fatma Baş

Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Baş, Ahmet Eren Baş, Fatma Baş ve Yunus Emre Baş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Cmb Test Ve Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Başgürboğa tarafından kuruldu.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Fatma Öztürk Gümüşsu, yeniden Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO, Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ceren Deşen'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine karar verdi.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Fatma Füsun Akkal Bozok kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Füsun Akkal Bozok kimdir? Fatma Füsun Akkal Bozok, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Füsun Akkal Bozok'un biyografisi...

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ba Ha Mekanik Mühendislik Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Yeşilbaş ve Gülseren Özbek ortaklığında kuruldu.

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir?

Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu kimdir? Fatma Öztürk Gümüşsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatma Öztürk Gümüşsu'nun biyografisi...

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

AK Parti genel başkan yardımcıları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan, Fatma Betül Sayan Kaya, Jülide Sarıeroğlu ve Hamza Dağ, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

Fatma Baş Haberi

Fatma Baş

Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Baş, Ahmet Eren Baş, Fatma Baş ve Yunus Emre Baş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü kamu ve özel yol bina köprü park bahçe peyzaj fabrika tesis eski eser restorasyonu tadilat takviye montaj altyapı doğalgaz vb.inşaat ve taahhüt işlerini yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Başlar Konut Emlak İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Halıcılar Caddesi, Muhtar Hüsnü Sokak,...