02 / 05 / 2024

Fatma Çavuş

Fatma Çavuş

Etiler Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Şebnem Şen ve Fatma Çavuş ortaklığıyla kuruldu...

Fatma Toru: Meram'da dokunulmadık yer kalmayacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkanlığının 1,5 yılını gazetemize değerlendirdi. 'Meram'da dokunmadığımız yer kalmayacak' diyen Başkan Toru, "dönüşümü gerçekleştirerek Meram'ı hak ettiği güzel görüntüye kavuşturacaklarını" ifade etti.

Fatma Güldemet Sarı Adana'ya yapılacak yatırımları anlattı!

Bakan olduktan sonra Adana'daki ilk basın toplantısını bir otelde düzenleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'ya yapacakları yatırımları açıkladı.

Fatma Güldemet Sarı'dan, Yüreğir'deki dönüşüm bölgesine ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana’ya ilk ziyaretini bugün yaptı. Yüreğir Belediyesi tarafından yaptırılacak kentsel dönüşüm bölgesini ziyaret eden çiçeği burnunda bakan, adım başı vatandaşların şikâyetleriyle karşılaştı.

Mehmet Müezzinoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya bugün vekalet edecek!

1 Aralık 2015 tarihinde Katar’a gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekalet edecek.

Mehmet Müezzinoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya vekalet edecek!

30 Kasım 2015 tarihinde Fransa’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekâlet edecek.

Fatma Toru: Öncelik imar çalışmalarında!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru halkın taleplerini yerine getirmek ve problemleri çözmek için 'Yerinde Tespit Yerinde Çözüm' sloganıyla 11,5 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Fatma Güldemet Sarı, Seyit Sadat Mansoor Naderi ile görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Afganistan Kentsel Gelişme Bakanı Seyit Sadat Mansoor Naderi’yi makamında ağırladı. Sarı, "Kültürel anlamda, siyasi anlamda, ekonomik anlamda birbirimize çok bağlı iki ülkeyiz." dedi.

Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut!

Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut olacak. Konut hesabı açana yüzde 15 kamu desteği verilecek, emekliler de 250 lira taksitle ev alacak.

Fatma Şahin Gaziantep'teki yeni projelerin müjdesini verdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin görevde olduğu bir buçuk yıl zarfında yapılan çalışmaları yerinde anlattı ve yeni projelerin de müjdesini verdi.

Şahinler Holding'in acı günü! Fatma Şahin vefat etti!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin'in annesi Fatma Şahin vefat etti. Fatma Şahin'in vefatı üzerine Şahinler Holding başsağlığı mesajı yayınladı.

Fatma Şahin: Gaziantep'in konut ihtiyacını gidereceğiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, basın mensuplarına yürüttükleri proje ve çalışmalarını anlattı.Şahin, gazetecilerle kentin farklı noktalarında hayata geçirdikleri ve geçirecekleri projelerle yatırımları gezdi.

Fatma Güldemet Sarı görevi, İdris Güllüce'den devraldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'te Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Fatma Güldemet Sarı, görevi İdris Güllüce'den devraldı.

Fatma Güldemet Sarı'nın önündeki en önemli dosya Fikirtepe!

Fatma Güldemet Sarı'nın önünde ki en önemli dosya olarak Fikirtepe bulunmaktadır. Dönüşümde vatandaşların hak ve hukukları gözetilerek yatırımcıların önlerini hızla açacak karar ve uygulamaları hızla hayata geçirmesini bekliyoruz.

Fatma Çavuş Haberi

Fatma Çavuş

10 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Büyükçekmece Mimaroba Batıköy Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı Gül Evleri A Blok Daire:6 adresinde faaliyete geçirildi. 29 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Şebnem Şen ve Fatma Çavuş ortaklığıyla...