02 / 05 / 2024

Fatma Girik ev 2017

Fatma Girik ev 2017

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez açtı. Fatma Girik, 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Uzun yıllardır Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Fatma Girik hayata veda etti.  Peki Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik mal varlığını kime bıraktı?

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Fatma Girik Bodrum'daki villası için 40 milyon TL istiyor!

Bodrum'da 20 sene yaşadığı villayı satışa çıkartan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik villası için 40 milyon TL istiyor.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Fatma Girik mal varlığını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacak!

Yeşilçam oyuncusu Fatma Girik’in vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı’ya bırakacağı iddia edildi.

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

İşte Fatma Girik'in Bodrum'daki müze evi!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez açtı. Fatma Girik, 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.

Antalya Büyükşehir'den Fatma Nine'ye ev!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Yasası’yla Antalya’ya gelen hizmetlerin sembolü haline gelen Demre’nin Yavu Mahallesi’ndeki Fatma Düngüllü’ye herkesi duygulandıran bir sürpriz daha yaparak evini yeniledi

Fatma Şahin: Mültecilerin gelmesiyle ev fiyatları yükseldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Mülteciler gelmeye başlayınca ev fiyatları ve kiralar yükseldi.Şimdi 50 bin konutlu bir şehir kurma projesinin temelini attık''dedi.

Fatma Koç'un en büyük hayali tek odalı bir ev!

Sivas'ta tek katlı derme çatma ahşap evde yalnız yaşayan 85 yaşındaki Fatma Koç, ekonomik sıkıntılarla da mücadele ediyor. Koç, en büyük hayalinin kira ödemeyeceği tek odalı evde oturmak istediğini söyledi.

Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut!

Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın önceliklerinden biri konut olacak. Konut hesabı açana yüzde 15 kamu desteği verilecek, emekliler de 250 lira taksitle ev alacak.

Fatma Girik ev 2017 Haberi

Fatma Girik ev 2017

Türk sinemasının usta ismi Fatma Girik, müzeyi anımsatan Bodrum’daki üç katlı evinin kapılarını ilk kez Kelebek için açtı.



Buradaki rahatlığı seviyorum

Fatma Girik, deniz manzaralı 3 katlı evinde 94 yaşındaki annesi ve çok sevdiği köpekleriyle yaşıyor.



Usta oyuncu, 600 metrekarelik o evde çok mutlu olduğunu söylüyor: “Evde dolaştığım şortumla çarşıya, pazara her yere gidip gelebiliyorum. Buraya çok alıştım. Kapım çalsa ‘Kim o?’ diye seslenmiyor, kimseden korkmuyorum. Bu rahatlığı seviyorum işte...”



20 yıl önce salaş bir binaydı

“Torba sahilindeki bu evi ilk kez 20 yıl önce Memduh Ün ve Kemal Sunal ile görüp beğenmiştim. Salaş bir binaydı. Satın alıp bu hale getirdim.



Tüm odalarına 60 yıl boyunca biriktirdiğim ödüllerimi, fotoğraflarımı, film afişlerimi, kitaplarımı ve benim için çok özel olan eşyalarımı yerleştirdim. Bir...