02 / 05 / 2024

Fatma Güldemet Sarı 30 kasım

Fatma Güldemet Sarı 30 kasım

30 Kasım 2015 tarihinde Fransa’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu vekâlet edecek.

1 dolar bugün 30,30 TL'den işlem görüyor! 30 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı!

Dolar 30 Ocak 2024 Salı gününe 30,30 TL'den güne başladı. Kurda dar bant aralığında hareketlilik devam ediyor. 

Benzinin litresine yeni zam kapıda! Salı günü 1.30 TL ile 1.55 TL arasında artış bekleniyor! Sürücüler aman dikkat!

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri geliyor. Şimdi de benzin için yeni zam sinyali verildi. Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1,30-1,55 TL arasında zam yapılacak. İşte ayrıntılar...

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Sarıyer'in imar planları yeniden gündeme alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Sarıyer’de binlerce mahalleliyi yakından alakadar eden Islah İmar Planları’nın yeniden görüşülmesi kararını verdi. İBB tarafından verilen karar sonrası hazırlanan planlar, pazartesi günkü Sarıyer Belediye Meclisi'nin gündemine alındı...

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...

En çok gökdelene sahip 30 şehir!

En çok gökdelene sahip 30 şehir belli oldu. İşte dünyanın en çok gökdelenine sahip şehirleri...

TOKİ Gönen Sarıköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Gönen Sarıköy projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Özel Sivas Gültepe Hastanesi 30 milyon TL'ye inşa edildi!

Sivas Gültepe'de inşa edilen Özel Sivas Gültepe Hastanesi'nin yapımı tamamlandı. 30 milyon TL'ye yapılan hastanenin yakın sürede hizmete açılması bekleniyor.

Adana Belediye Evleri Mahallesi'nin dönüşümünde sona doğru!

AK Parti Adana Milletvekili, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Avrasya Tüneli'den günlük 30 bin araç geçmeli!

Yapı Merkezi'nin Kurucusu ve Avrasya Tüneli projesinin müteahhidi Ersin Arıoğlu, tünelden bir ayda günlük geçişin 25 bin araca ulaştığını söyledi. Arıoğlu, “Günlük 30 bin kemik müşterimiz olması ilk hedefimiz'' dedi.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü 2016!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü ile 08 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında satışa sunulacak.

Fatma Güldemet Sarı 30 kasım Haberi

Fatma Güldemet Sarı 30 kasım

Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 21. Taraflar Konferansına katılmak üzere; 30 Kasım 2015 tarihinde Fransa’ya gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet SARI’nın dönüşüne kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU’nun vekâlet etmesine karar...