14 / 05 / 2024

Fatma Özgirgin edremit belediyesi

Fatma Özgirgin edremit belediyesi

Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Peki, Fatma Özgirgin kimdir? Fatma Özgirgin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fatma Özgirgin 'in hayatı...

Balıkesir'de imar mevzuatının değişikliği anlatıldı!

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, ilçede faaliyet gösteren Edremit İnşaatçılar Odası, TMMOB Mimarlar Odası Edremit Temsilciliği ve müteahhitlerle bir araya geldi.

Edremit Belediyesi imar mevzuatındaki değişiklikleri anlattı!

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, ilçede çalışma gösteren Edremit İnşaatçılar Odası, TMMOB Mimarlar Odası Edremit Temsilciliği ve müteahhitlerle biraraya geldi. Parlamento salonundaki toplantıda, imar mevzuatındaki farklılıklar görüşüldü.

Çekmeköy Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı!

Çekmeköy'de hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine; İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin de katıldı...

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

9 bin 370 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Edremit Evleri'nde Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

Edremit Altınoluk'a 2 bin metrekarelik park inşa edilecek!

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi'nde hazırlanan Kuyudere yeşil alan düzenlemesi kısa süre içerisinde hayata geçirilecek. Yeşil alanları, seyir terası, yürüyüş yolu, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir nefes alma merkez

Van Edremit Belediyesi ek bina ve dış cephe yapımına başlandı!

Van merkez Edremit Belediye Başkanlığı ve birçok müdürlük birimin bulunduğu şuan ki hizmet binasının yetersiz gelmesinden kaynaklı ek bina yapımına başlanıldı.

TOKİ Balıkesir Edremit başvuru dönemi!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde toplam 3 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Balıkesir Edremit başvuru dönemi 10 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde yer alan toplam 3 konut satışa sunuluyor. TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Fatma Toru Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın inşaatını inceledi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu. Toru Ağustos ayının sonlarına doğru Pazar yerinin hizmete açılacağının müjdeledi.

Fatma Şahin Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı!

DSİ Genel Merkezi’nde Genel Müdür Ali Rıza Diniz ve ekibi ile bir araya gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, burada Düzbağ Projesi’nin ayrıntılarını anlattı...

Edremit Novada AVM açıldı!

Türkiye’nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki öncü firmalarından Turkmall ile Bursa’nın önde gelen kuruluşlarından Orakçı Şirketler Grubu’nun ortaklaşa gerçekleştirdiği Novada Edremit kapılarını açtı.

Novada Edremit AVM açıldı!

Türkiye’nin alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki öncü firmalarından Turkmall ile Bursa’nın önde gelen kuruluşlarından Orakçı Şirketler Grubu’nun ortaklaşa gerçekleştirdiği Novada Edremit kapılarını açtı.

Fatma Şahin yapılacak 50 bin konut için TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüştü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 50 bin konut ve yeni konut alanlarıyla ilgili planlama yapmak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

Fatma Özgirgin edremit belediyesi Haberi

Fatma Özgirgin edremit belediyesi

Fatma Özgirgin kimdir?

Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 


1964 yılında Edremit'te doğan Fatma Özgirgin, Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi'nden mezun oldu. 


1987 yılında başladığı ve 22 yıl aralıksız görev yaptığı Güre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden 2013 yılında emekli olarak siyasete girdi. 


CHP Edremit Kadın Kolları'nda 2 yıl görev alan Başkan Yardımcısı Fatma Özgirgin, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Edremit Belediye Meclisi ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliğine seçildi. 


Halen Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeliğini de sürdürüyor. 


Özgirgin evli ve 1 çocuk annesi olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir. 



Fatma Özgirgin, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı oldu!Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka...