02 / 05 / 2024

Edremit Altınoluk'a 2 bin metrekarelik park inşa edilecek!

Edremit Altınoluk'a 2 bin metrekarelik park inşa edilecek!

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi'nde hazırlanan Kuyudere yeşil alan düzenlemesi kısa süre içerisinde hayata geçirilecek. Yeşil alanları, seyir terası, yürüyüş yolu, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir nefes alma merkez



Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi'nde hazırlanan Kuyudere yeşil alan düzenlemesi kısa süre içerisinde hayata geçirilecek. Yeşil alanları, seyir terası, yürüyüş yolu, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir nefes alma merkezi yaratılacak. 


Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Altınoluk Mahallesi'nde bulunan eski köy merkezi olarak bilinen Kuyudere mevkiinde yeni bir park ve meydan düzenlemesi yapılacak. Kuyudere kentsel tasarım projesine göre 2 bin metre kare alan üzerine yeşil alan, yürüyüş yolu, standart ölçülerde basketbol sahası, seyir terası, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir park ve yeşil alan kısa süre içerisinde hayata geçirilip vatandaşların hizmetine sunulacak. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, kentlerin parklar ve yeşil alanları ile nefes aldığını belirterek , "Altınoluk Mahallemizin köy merkezinde hazırladığımız Kuyudere çevre düzenleme projesi ile vatandaşlarımıza çok amaçlı faydalanabilecekleri bir park ve yeşil alan sunacağız. İçerisinde seyir terasından, yürüyüş yolu, çocuk oyun ve spor alanlarının yer aldığı Kuyudere projesini yaz sonunda ki yoğunluğun sona ermesinin ardından sonbahar çalışma programı içerisinde hayata geçireceğiz" dedi. 


Körfez de Hakimiyet Gazetesi


Geri Dön