17 / 07 / 2024

İslam Memiş, gram altının 2 bin 900 TL olacağı tarihten sonra şimdi de satış için tek şartı açıkladı! 

İslam Memiş, gram altının 2 bin 900 TL olacağı tarihten sonra şimdi de satış için tek şartı açıkladı! 

Daha önce gram altının 2 bin 900 TL olacağı tarihi açıklayan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada gram altını satmak için tek şartı açıkladı.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Yaptığı her açıklama hem altını olanlar hem de altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilen Finans analisti İslam Memiş, gram altında kısa vadede 2 bin 700 Türk Lirası orta vadede ise 2 bin 900 Türk Lirası zirvesi için tarih verdi. Finans Analisti, İslam Memiş, altında satış için de tek şartı açıkladı.

Haber Global'den Ozan Alaca imzalı habere göre Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunun 33 TL üzerine yerleştiğini belirterek, 2024 yılının 2. yarısında dolarda pozitif beklentisinin sürdüğünü kaydetti..

Yaptığı açıklamada Euro/dolar paritesinde kar satışları olduğunu kaydeden İslam Memiş. "1.0850 ve 1.0950'yi takip edeceğiz. Buralar destek ve direnç seviyesidir." ifadelerini kullandı. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Ons altın 2 bin 448 dolarda. Ons altın tarafında 2 bin 400 - 2 bin 450 dolar aralığı geçerliliğini koruyor." diyerek, 2 bin 350 doların destek seviyesi olduğunu fakat önce kademeli şekilde 2 bin 400, 2 bin 380, 2 bin 360 gibi rakamların görülmesi gerektiğini söyledi. 
Güçlü duruşunu korumayı sürdürdüğünü belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Kar yıl sonuyla alakalı 2 bin 600 dolar nokta atışı, devamında 3 bin  dolarla alakalı beklentilerimiz sürüyor" ifadelerini kullandı.

İslam Memiş, gram altının 2 bin 900 TL olacağı tarihten sonra şimdi de satış için tek şartı açıkladı! 

İslam Memiş, şunları söyledi: "Bu yıl altın yılı sloganımız vardı Ocak'ta. Yatırımcıların gözdesi gram altında özellikle bu ayı bekliyorduk. Haziran ayında yalvarmıştım, her ay yeni rekor tazeleyen altınla karşı karşıya kalacaksınız gibi  uyarılarım vardı. Gram altın 2 bin 615 Türk Lirası'na kadar çıktı serbest piyasalarda. Ons altını takip ediyoruz gram altın için. Ons altın nereye, gram altın oraya. Elinde gram altın bulunduranlar konut almayacaksa, araba almayacaksa, tarla almayacaksa beklemeyi sürdürmeli ve malına sahip çıkmalı. Bizim radarımızda 2 bin 700 seviyesi var gram altında. Temmuz ayında dananın kuyruğu koptu. Yakın zamanda 2 bin 700, bir sonraki ay 2 bin 800, bir sonraki ay 2 bin 900 Türk Lirası seviyesi var gram altında.

Eğer ev alacaksan altını sat. 2 aylık bir süreciniz var konut almak için. 2 ay sonra, eylül ayı itibarıyla, Fed ve diğer merkez bankaları faiz indirecek. Konut tarafında da yükselişler yeniden başlayacak. Bugün 3 milyona alabileceğin konut 3.5 milyon Türk Lirası olacak muhtemelen. Gram altın da kısa vadede o kadar getiri sağlamayacak. O nedenle konut almak için elinde altın ve gümüşün varsa bir an önce evini alman gerekli. Bu yılın Eylül ayı itibarıyla ev fiyatları yükselecek. Emlak balonu patlayacak diyenlerin gazına gelenler açıkta kalıyor."

Ev satışları düştü, arsa ve arazi satışları rekor kırdı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 210 arsayı yüzde 20 indirimle satışa çıkardı! 24 ay vadeyle arsa fırsatı!

Ev sahibi mağdurundan haklı isyan! 20 bin TL değerindeki evde 4 bin TL'ye oturmak hak mı?


Geri Dön