17 / 05 / 2024

Edremit Altınoluka yeni park mı yapılacak

Edremit Altınoluka yeni park mı yapılacak

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi'nde hazırlanan Kuyudere yeşil alan düzenlemesi kısa süre içerisinde hayata geçirilecek. Yeşil alanları, seyir terası, yürüyüş yolu, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir nefes alma merkez

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş gram altında yeni rotayı açıkladı!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, gram altın yatırımcıları için yine çok önemli açıklamalar yaptı. İşte tahminleri bir bir çıkan İslam Memiş'in o açıklamaları...

Gaziosmanpaşa'da toprak kaydı, 30 ev boşaltıldı: Yeni evler verilecek!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün toprak kaymasından etkilenen kiracılar kiracı, ev sahipleri de ev sahibi olarak kalıcı evlerine geçecek. İstanbul Valisi Davut Gül, detayları açıkladı. 

Altında yeni rekor! Resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün rekor kırdı. Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen fırladı. Çeyrek altın ne kadar? Bugün gram altın ne kadar oldu? 17 Nisan 2024 altın fiyatları.

Altın alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Kuyumcuya gitmeden önce acilen bakın!

Altın, yeni güne değer kaybı ile başladı. Altın fiyatları düşerken, yatırımcılar ''altın alalım mı?'' sorusuna yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise yatırımcıları uyararak, altının yönünü açıkladı.

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

2024 gram altın 24 ayar fiyatı resmen uçtu! Altın yeni rekora koşuyor! 5 Mart 2024 son dakika altın fiyatları

Altın almak isteyen yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcıların en çok satın aldığı 24 ayar gram altın fiyatı ise en çok merak edilenler arasında. Peki 2024 gram altın 24 ayar ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 5 Mart 2024 altın fiyatları.

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altında yeni rekor! Gram altın 2 bin 20 TL'yi geçti! Yatırımcılar hemen bakın! 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde resmen tozu dumana kattı. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 2 bin 20 lira seviyesini aştı. Peki bugün çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın, tam altın, Ata altın kaç lira? 27 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Gram altında yeni rekor: 2 bin lirayı geçti! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları bugün yeni rekora imza attı. Ons altındaki yükseliş ve döviz kurlarındaki volatilitenin etkisiyle gram altın bugün 2 bin lirayı geçti. 

Edremit Altınoluka yeni park mı yapılacak Haberi

Edremit Altınoluka yeni park mı yapılacak

Edremit Belediyesi tarafından Altınoluk Mahallesi'nde hazırlanan Kuyudere yeşil alan düzenlemesi kısa süre içerisinde hayata geçirilecek. Yeşil alanları, seyir terası, yürüyüş yolu, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir nefes alma merkezi yaratılacak. 


Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Altınoluk Mahallesi'nde bulunan eski köy merkezi olarak bilinen Kuyudere mevkiinde yeni bir park ve meydan düzenlemesi yapılacak. Kuyudere kentsel tasarım projesine göre 2 bin metre kare alan üzerine yeşil alan, yürüyüş yolu, standart ölçülerde basketbol sahası, seyir terası, spor ve oyun alanları ile Altınoluk merkezinde yeni bir park ve yeşil alan kısa süre içerisinde hayata geçirilip vatandaşların hizmetine sunulacak. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, kentlerin parklar ve yeşil alanları ile nefes aldığını belirterek , "Altınoluk Mahallemizin köy merkezinde hazırladığımız...