27 / 04 / 2024

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın ile ilgili olarak 15 gün ve nisan ayına özel uyarılar yaptı.

İslam Memiş açıklamasında "Bugün gram altın 2 bin 396 TL'ye kadar geriledi. Şu an 2 bin 407 TL. Geçen hafta 2 bin 548 TL idi. "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" ifadelerini kullanan İslam Memiş sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Geçen hafta vatandaşlara altın almamaları için uyarılarım vardı. Sakın gaza gelip alım yapmayın diye. 15 gün yatay, baskılı süreçler görebiliriz. Bu hafta da yatay seyir sürecek. Gram altın tarafında yatırımcılar Ons altın fiyatlarını izlemeli. 2 bin 125 doların karşısındaki gram altın kaça tekabül ediyorsa, oradan gram altın alabilirler. Sakin bir nisan ayı geçirebiliriz. Özellikle de önümüzdeki 15 gün çok durgun olacak. Altın alamayanlar, almayanlar onlar için de fırsat olmaya devam edecek.

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun dedi!

Ons 2 bin 197 dolar yükseldi fakat gram ve dolar bazlı düşüyor. Çünkü işçilikler normalleşiyor. Cumartesi günü anlattığım gibi." dedi.

Geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazısında Euro dolar paritesinin 1,08 seviyelerinde olduğunu ve çok ucuz olduğuna değinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, hedefin 1,12-1,15 olduğunu, bu rakamlara ulaştığında 'ucuz' denilemeyeceğini belirtmişti.

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan dolar ile  ilgili de konuşan İslam Memiş ABD dolarının 31-33 TL arasında oyalanacağını, Mayıs-Haziran gibi ise yeniden yükseliş beklediğini söylemişti. İslam Memiş ayrıca açıklamasında bu sene sonu için ise 40 Türk Lirası üzerindeki öngörüsünün devam ettiğini de kaydetmişti.

 

Kiracılar dikkat! Ev sahibinize karşı haklarınızı biliyor musunuz? 

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Mart 2024! 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonunda son dakika! Ziraat emekli promosyonuna nasıl başvururum, nasıl alırım?


Geri Dön