27 / 04 / 2024

Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonunda son dakika! Ziraat emekli promosyonuna nasıl başvururum, nasıl alırım?

Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonunda son dakika! Ziraat emekli promosyonuna nasıl başvururum, nasıl alırım?

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldüren promosyon ödemelerinde artışa gidilirken, pek çok kişi de Ziraat Bankası emekli promosyonunu merak ediyor. Peki Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonu ne kadar? 



SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası da emekli promosyon ödemesini yükselten bankalar arasında yer alıyor. Peki Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonu ne kadar? 

Milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan promosyon yarışında özel bankaların gerisinde kalan kamu bankaları için geçtiğimiz günlerde düğmeye basıldı. Kamu bankalarının emekli promosyonu ödemelerinde artışa gitti. Söz konusu ödemeler için de başvurular 25 Mart tarihinde başladı.

Peki Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası emekli promosyonu için nasıl ve nereden başvuru yapılır? İşte Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonu detayları...


KAMU BANKALARI EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİNDE ARTIŞ

Geçtiğimiz günlerde Kayseri'de Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilere müjde vererek, kamu bankalarının promosyon ödemelerinin 8-12 bin lira arasına yükseltildiğini söylemişti.

Ziraat Bankası Mart 2024 emekli promosyonunda son dakika! Ziraat emekli promosyonuna nasıl başvururum, nasıl alırım?

ZİRAAT BANKASI MART 2024 EMEKLİ PROMOSYONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasına göre; Ziraat Bankası emeklilere 8 bin Türk Lirası ile 12 bin Türk Lirası arasında promosyon ödemesi verecek.

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan promosyon detayları güncellenirken yeni açıklamada SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere 12 bin TL'ye ulaşan promosyon ödemesi imkanı sunulduğu kaydedildi.

Yapılan açıklamada 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapıldığı kaydedilerek, müşterilerin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvurularını yapabileceği belirtilirken, 2024 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edileceği de kaydedildi.


ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NEREDEN YAPILIR? 


Ziraat Bankası emekli promosyonu için başvurular şubeler, internet şubesi, Ziraat Mobil, ATM'ler, kısa mesaj ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla yapılabilecek. 

 

Ruslar en çok Türkiye'den konut almak istiyor!

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni altın kararı çıktı! 


Geri Dön