28 / 04 / 2024

fatma şahin gaziantep projeleri

fatma şahin gaziantep projeleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Gaziantep'e imar ve havaray müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kamil Ocak Stadyumu yerine yapacakları meydanın kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine seslenen Şahin, “Projeyi hayata geçirecek olan bu meclis tarih yazacak” dedi.

Fatma Şahin: Gaziantep'te konut ihtiyacı çok fazla!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 30 Mart yerel seçimlerinde kadın seçmenlerden önemli bir oy aldığının belirterek, “Bütün Anadolu Kadınları adına koltuğa oturdum ve başaramama gibi bir lüksüm yok” dedi...

Gaziantep'e 14 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep'te 14 bin yeni konutun yapılacağını duyurdu.

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Gaziantep'te iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pandemi süresi boyunca iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacağını açıkladı. 

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Gaziantep Millet Bahçesi'nin detayları paylaşıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine inşa edilecek olan Gaziantep Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları anlattı, projede gelinen son durumu masaya yatırdı.

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Gaziantep'te bin 727 bina dönüşüme girecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Şahin, 58 hektar alanda yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi.

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

fatma şahin gaziantep projeleri Haberi

fatma şahin gaziantep projeleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep projelerini anlattı. Gaziantap Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Şahin, yıkılan Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunu kapsayan 100’üncü Yıl Parkı ve Allaben Deresi’nin devamlılığını sağlayacak millet bahçesi yapacaklarını söyledi.

ŞAHİN: HEP BAŞKA ÜLKELERİN MEYDANLARINI KONUŞURDUK

Başkan Fatma Şahin, “Millet bahçesinin yanına valilikle arasındaki yolu kaldırıyoruz, valiliğin yanı başına bir meydan cami yapıyoruz.  Alleben Deresi’ne yeniden kimlik kazandıracak Alleben’i İnsanlarla Buluşturma Projesi (Alleben Su Projesi), şarıl şarıl suyun aktığı bir dokuyu içinde barındıracak. Demokrasi Meydanı’ndan başlayacak projeyle, Ulu Cami’nin önünden Sanko parka kadar olan 200 dönümlük alan millet bahçesine dönüşecek. Hep başka ülkelerin meydanlarını konuştuk, hep başkalarının meydanlarına atıfta bulunduk. Şehrin göbeğinde yapacağımız bu millet bahçesinde bir genç hayat bulacak, bir aile çocuğuyla eğlenecek, vakit...