28 / 04 / 2024

fatma şahin gaziantep yatırımları

fatma şahin gaziantep yatırımları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Fatma Şahin: Gaziantep'te konut alanına çok ihtiyacımız var!

Fatma Şahin, “Özellikle konut alanına çok ihtiyacımız var. TOKİ Başkanımız ile görüştüm ve Gaziantep’e davet ettim. En kısa zamanda Gaziantep’e gelecekler. Konut ihtiyacımızı yerinde görüp inşallah bize bu konuda destek verecekler” şeklinde konuştu.

Gaziantep'e 14 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep'te 14 bin yeni konutun yapılacağını duyurdu.

Gaziantep Millet Bahçesi çalışmalarında son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun yerine inşa edilecek millet bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Gaziantep'te iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pandemi süresi boyunca iş yeri kapanan esnaftan kira alınmayacağını açıkladı. 

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Gaziantep'e imar düzenlemesi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mahalle ziyaretleri kapsamında Şehitkamil'e bağlı Seyrantepe Mahallesi’ne gitti. Mahallede yer alan taş ocağı olarak kullanılan mağaraların yıkılarak imar düzenlemesi yapılacağını da müjdeledi.

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Gaziantep Millet Bahçesi'nin detayları paylaşıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu’nun yerine inşa edilecek olan Gaziantep Millet Bahçesi’ne ilişkin çalışmaları anlattı, projede gelinen son durumu masaya yatırdı.

Gaziantep Kuzeyşehir'de yaşam başlıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile 50 bin konutluk Kuzeyşehir’de yaşam başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yoğun çabası ile proje kısa sürede tamamlandı. Yapılan kuralar ile 5 bin 154 konutun hak sahipleri belirlendi....

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Gaziantep'te bin 727 bina dönüşüme girecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Şahin, 58 hektar alanda yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi.

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

fatma şahin gaziantep yatırımları Haberi

fatma şahin gaziantep yatırımları

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'in bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve büyükşehir meclis üyeleriyle, il genel meclis üyeleriyle Mutfak Sanatları Merkezi’nde bir toplantı düzenledi. Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin 4 yıllık çalışmalarına ilişkin sunum yaptı, öneri ve görüşleri dinledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bilgilendirme çalışmalarına devam edecek olan Başkan Şahin, her kesimle paylaşımlarda bulunacak.


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yerel seçimlere 1027 projeyle yola çıktıklarını belirterek, çok zor bir dönem geçirmelerine rağmen projelerin çoğunun ya tamamlandığını ya da bitmek üzere olduğunu söyledi.

EN PRESTİJLİ PROJE: DÜZBAĞ

Türkiye’nin Melen’den sonra ikinci büyük içme suyu projesi olan Düzbağ İçmesuyu Projesi’yle Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesine bağlı Düzbağ...