29 / 04 / 2024

Fatma Şahin konut projeleri

Fatma Şahin konut projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin "50 bin konutluk yeni bir şehir inşa etmeye başladık. Ve bunu kendi vatandaşımıza, işimize inşa etmeye başladık yeni sorun alanlarına karşı sürekli sorun üreten bir mekanizma değil." dedi.

Gaziantep'e 14 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep'te 14 bin yeni konutun yapılacağını duyurdu.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Fatma Şahin yeni şehircilik anlayışını tanımladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Gaziantep Geneyik'e 35 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart yerel seçimlerde seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri anlattı. Şahin, Geneyik bölgesine 35 bin yeni konutun da müjdesini verdi.

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep'te Türkiye'ye model konut projeleri inşa ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında Türkiye’ye model projeler hayata geçirildiğini söyledi. 

Fatma Şahin: MIPIM'de şehrimi pazarlayacağım!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin , "MIPIM’de hem şehrimin CEO’su olarak şehrimi pazarlayacağım hem de odak nokta kentsel dönüşüm üzerinden bu pazarlamayı yapacağım.” dedi.

Fatma Şahin: TOKİ bizim en büyük paydaşımız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yaptığı açıklamada: "TOKİ bizim en büyük paydaşımız." dedi.

Fatma Şahin konut projeleri Haberi

Fatma Şahin konut projeleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, CNN Türk'te Saynur Tezel Özgentürk’e ülkemizde yaşayan Suriyeliler hakkında açıklamalarda bulundu. 


Şahin, Suriyeliler misafirlerin eğitim ve sağlık alanında önemli mesafeler alındığını ifade ederek, “Zaten sağlıkta dönüşümde Gaziantep’in ve Türkiye’nin özelikle sosyal güvence sisteminde bütün doğan çocukların sigortalı doğduğunu, 18 yaşına kadar sağlık imkanlarından istifade ettiği bir sistem vardı. Bu entegrasyon, adaptasyon dediğimiz sağlıkta çok daha hızlı bir şekilde hayata geçti ve çalışmaya başladı. Vatandaşlık üzerine konuşulan ve bugün en çok tartışılan konu aslında tam da kendi vatandaşımızı korumak adına Cumhurbaşkanımızın söylediği şey, tam da bunun çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Bu, bir reel durumdur. Bu reel durumunda 350 binin yarısından çoğu 18 yaş altı dezavantaj gurup kadın ve çocuk ağırlıklı guruplar var. Çalışabilir nüfusun çok...