02 / 05 / 2024

fatma şahin projeleri

fatma şahin projeleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir merkezi ile Karataş ve yeni hastane arasında metro yapılacağını müjdeledi.

Fatma Şahin: Gaziantep kongre turizminde bölgenin merkezi olacak!

Başkan Şahin, Şahinbey, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanları ile birlikte Türkiye'nin en büyük kongre merkezlerinden birine sahip olan Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Efes Kongre Merkezi’ni ziyaret etti.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Fatma Şahin: Akıllı şehirler kurmaya giden dönüşüm sürecindeyiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, edeflerinin yüksek teknolojilerle donatılmış akıllı şehirler olduğuna söyledi.

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

TBB Başkanı yeniden Fatma Şahin oldu!

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’nda, TBB Başkanlığına yeniden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi. 

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Fatma Şahin yeni şehircilik anlayışını tanımladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeni şehircilik anlayışının insana ve çevreye duyarlı bir bakışla geliştiğini söyledi.

Gaziantep'e metro ve millet bahçesi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Gaziantep Geneyik'e 35 bin yeni konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 31 Mart yerel seçimlerde seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri anlattı. Şahin, Geneyik bölgesine 35 bin yeni konutun da müjdesini verdi.

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep'in mega projeleri masaya yatırıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte hayata geçirilecek mega projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Gaziantep'te Türkiye'ye model konut projeleri inşa ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında Türkiye’ye model projeler hayata geçirildiğini söyledi. 

Fatma Şahin: MIPIM'de şehrimi pazarlayacağım!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin , "MIPIM’de hem şehrimin CEO’su olarak şehrimi pazarlayacağım hem de odak nokta kentsel dönüşüm üzerinden bu pazarlamayı yapacağım.” dedi.

fatma şahin projeleri Haberi

fatma şahin projeleri

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir merkezi ile Karataş ve yeni hastane arasında metro yapılacağını müjdeledi.


Gaziantep'in trafiğinin rahatlaması yeni projeler üreten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir merkezi ile Karataş ve yeni hastane arasında metro yapılacağını belirtti. Metronun yanı sıra önemli çalışmalar yapılacağını bildiren Başkan Şahin, şehir içi trafiği rahatlatmak için tek yön ve sola dönüş yasaklarının yanı sıra, kavşak çalışmalarına da hız verileceğini açıkladı.


METROLU ÇÖZÜM


Şehir nüfusunun 2040 yılında 4.5 milyon olacağını ifade eden Şahin, "4.5 milyon için şimdiden ne yapmamız gerekiyor bunları planlıyoruz. Metro kararı çıktı, en önemlisi bu. Metro ile ilgili bizim bütün verilerimiz emsal şehir olan Konya'nın üç katı. OSB ve GATEM ile İstasyon, Maarif, Karataş ve yeni hastane arasında metro çalışacak. Yeraltına gireceğiz" ifadelerini...