05 / 05 / 2024

fatma toru projesi

fatma toru projesi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya Ticaret Odası (KTO) karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Fatma Kaplan'dan Cedit kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

İzmit Belediyesi'nin 207 milyon 749 bin 549 lira borcu olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan "Yakında Cedit’teki kentsel dönüşümde neler olduğunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

Fatma Şahin: En güzel işimiz metro olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada “‘Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan’ türküsünü söylemişiz yıllardır, kara treni bile çalıştıramamışız. İki yıl önce Gaziray Banliyo Hattı Projesi’ne başladık, kara treni Gaziray’a dönüştürdük." dedi.

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram’ın konut hamleleri yüzleri güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde kuralar çekildi!

50 bin konutluk Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nin ilk bölümünde yer alan 749 konutluk 2. Etap'ın kurası TOKİ Başkanı Ergün Turan, Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin ve konutlara başvuran ailelerin katılımıyla çekildi...

Gaziantep İstasyon projesi iddialı geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, İstasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Fatma Şahin'den öğretmenlere konut müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir olarak öğretmenlere yönelik konut projesi üzerine çalıştıklarını belirtti.

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Konya Şükran Mahallesi’nde kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Konya Meram'da yapımı süren kentsel dönüşüm projesi Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından incelendi. Toru, yıkım, uzlaşma süreçlerinin sona yaklaştığını belirtti.

fatma toru projesi Haberi

fatma toru projesi

Başkan Fatma Toru, belediye meclis salonunda düzenlenen programda KTO Karatay Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 3. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.


Şehir yapısının insan yapısına benzediğini kaydeden Başkan Toru, “Şehir hakikattir, haktır, insan-ı kamildir, huzurdur hepimiz için. Farabi’ye göre erdemli şehir; mükemmel şehirdir. Mükemmel bir şehir ise; bütün uzuvları hayatiyet hususunda birbiriyle yardımlaşan sağlıklı bir bedenin uzuvları gibidir” ifadelerini kullandı.


Kentsel dönüşüme verdikleri önemi anlatan Başkan Toru, “Meram ilçemiz şehrimizdeki en eski yerleşim yerlerinden biri olduğu için şu anda dönüşüme ihtiyaç duyulan yerler var. Özellikle bu dönemde dönüşümü hedefleyerek Meram’ın yereldeki kalkınmasını sağlamak üzere çok büyük bir alanda imar planı revizyonu yaptık. Yerel seçimlerden bu yana 44 milyon metrekarelik alanda bu çalışmayı yaptık ki, bu alanların hepsi de...