27 / 04 / 2024

fatsa 2016 projeleri

fatsa 2016 projeleri

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesinde yapımı planlanan, devam eden ve tamamlanan yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu, Yılmaz dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalar da yaptı...

Ordu Fatsa'nın altyapısı yenileniyor!

OSKİ Genel Müdürlüğü, yenileme çalışmalarına Fatsa ilçesinde devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmayla birlikte yoğun ilgi gören ve Fatsa’nın en önemli plajlarından biri olan Dolunay Sahili ve çevresi de yaşanan olumsuzluklardan kurtulmuş oldu

Fatsa'da yeni kent projeleri yapılıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gençlerin vakitlerini zararlı alışkanlıklarla geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmeleri için mahallelere futbol sahaları yaptıklarını söyledi.

Ordu Fatsa'da 2 bin 757 yapı ruhsatı verildi!

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Reyhan Mollaoğlu, 2016 yılında toplam 2 bin 757 yapı ruhsatı verildiğini söyledi.

Fatsa'da 2016'da 15 metruk bina yıkıldı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada 2016 yılında şehir merkezindeki 34 metruk yapıdan 15’ini yıktıklarını söyledi.

Ordu Fatsa'da 1 yılda 13 bin 923 tapu işlemi yapıldı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Tapu Müdürü Erdoğan Atik, “2016 yılında toplamda dairemizde 13 bin 923 işlem yapıldı. " dedi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'nın vizyon projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Yılmaz, "Fatsa'ya yapacağımız Cumhuriyet Meydanı Projesi ve Atatürk Parkı projelerimizde son aşamalardayız." dedi.

Archiprix-TR 2016'ya başvurular başladı!

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ortaklığıyla bu yıl 21. kez düzenlenen ulusal mimarlık öğrencileri bitirme projeleri yarışması “ARCHIPRIX-TR 2016”ya başvurular başladı.

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. CNR Emlak Fuarı bu yıl 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

fatsa 2016 projeleri Haberi

fatsa 2016 projeleri


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesinde yapımı planlanan, devam eden ve tamamlanan yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu.

Başkan Enver Yılmaz; Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek’in de katıldıkları incelemelerden sonra yatırımların son durumlarıyla ilgili basın mensuplarına açıklama yaptı.

 
KAYNAK SORUNUMUZ YOK

Yapılacak yatırımlarla ilgili kaynak sorununun olmadığını belirten Başkan Yılmaz; “İncelediğimiz projelerin tamamının ödeneği Büyükşehirimiz tarafından bloke edildi. Vermiş olduğumuz bütün sözleri istisnasız olarak gerçekleştirmenin huzuru ile Fatsa’ya geliyoruz. Fatsa da, bu manada çalışmalarımızı görüp bize her zaman üst seviyede destek olan ilçelerimizin başında geliyor” dedi.

 
BOLAMAN’DA ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK
 

Bolaman’da tarihi Haznedaroğlu Konağı’nın bulunduğu alanda ve etrafında bir çevre düzenlemesi yapılacağını ifade eden Başkan Enver Yılmaz; “Özellikle deniz kenarındaki pideci...