03 / 05 / 2024

Ordu Fatsa'nın altyapısı yenileniyor!

Ordu Fatsa'nın altyapısı yenileniyor!

OSKİ Genel Müdürlüğü, yenileme çalışmalarına Fatsa ilçesinde devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmayla birlikte yoğun ilgi gören ve Fatsa’nın en önemli plajlarından biri olan Dolunay Sahili ve çevresi de yaşanan olumsuzluklardan kurtulmuş oldu




OSKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon hatlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Fatsa ilçesinde devam ediyor.

 

ALTYAPI ARTIK SORUN YAŞATMIYOR
 

Fatsa ilçesine bağlı Dolunay Mahallesi’nde mevcut kanalizasyon hatlarında yaşanan sorun OSKİ’nin müdahalesi ile sona erdi. Uzun yıllardır tıkalı olan kanalizasyon hatlarının yağmur suyuna karışması ve lodos rüzgarlarında da istenmeyen kokuların oluşmasından dolayı OSKİ, bu duruma el atarak sorunu çözüme kavuşturdu. Gerçekleştirilen çalışmayla birlikte yaz aylarında yoğun ilgi gören ve Fatsa’nın en önemli plajlarından biri olan Dolunay Sahili ve çevresi de yaşanan olumsuzluklardan kurtulmuş oldu.  

 

BÖLGE HALKI TEMİZ VE SAĞLIKLI BİR ÇEVREYE KAVUŞTU

 

OSKİ Fatsa Şube Müdürlüğüne bağlı teknik personeller tarafından, tıkalı olan kanalizasyon hattı yeni bir güzergaha bağlanarak yaşanan atık su sorunu çözüme kavuşturuldu.  Mevcut hat, tıkalı bacadan alınarak bölgeye yakın ve temiz bir bacaya bağlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda 200’lük koruge boru kullanılarak 80 metre kanalizasyon hattı döşendi. Hijyen sorunu ortadan kaldırılırken çevreye yayılan kötü kokulara da son verildi.

 

OSKİ, YAŞANAN SIKINTILARA ÇÖZÜM ÜRETİYOR

 

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Fatsa’nın Dolunay Mahallesi’nde mevcut kanalizasyon hattının bazı bölümlerinde tıkanma meydana geldiğini ve problemli bölgelerde yaşanan mağduriyetlere OSKİ teknik ekiplerinin çözüm üreterek son verdiklerini belirtti.



Ordu Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön