07 / 05 / 2024

fatsa belediyesi projeleri

fatsa belediyesi projeleri

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa ilçesine ait projeleri Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve ekibine bir sunum ile anlattı.

Fatsa Belediyesi Ordu'da 3 arsa satıyor! 

Ordu İli Fatsa Belediye Başkanlığı, Ordu Fatsa 'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 16 milyon 111 bin TL olarak belirlendi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Fatsa Belediyesi'nin yeni binası yıl sonuna bitiyor!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni belediye hizmet binası inşaatı için yüklenici firmaya ek süre verildiğini ve yıl sonuna kadar binayı...

Fatsa Bisiklet Yolu projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Bisiklet Yolu projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Fatsa Meydanı'ndaki bina yıkılacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'ndaki binayı yıkacak.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki 26 iş yeri kiralanıyor!

Mülkiyeti Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne ait Fatsa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yer alan 26 adet iş yeri açık teklif usulü ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkartıldı...

Fatsa Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 8 ofis!

Fatsa Belediyesi, M.K.P. Mahallesi Hamamarkası Mevkii adresinde yer alan 8 ofisi ihale ile satıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak...

Fatsa Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, yeni belediye hizmet binasında yer alan 4 bağımsız bölüm, 7 bağımsız ofis ve 5 bin 612,83 metrekare yüzölçümlü taşınmaz arsa ihale ile satılıyor..

Fatsa Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi Başkanlığı tarafından Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan 11 gayrimekul satışa çıktı. Gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 935 bin TL olarak belirlendi.

Fatsa'da 20.9 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi, M.K.P. Mahallesi Hamamarkası Mevkii adresindeki 19 gayrimenkulü ihaleyle satıyor. İhale 24 Temmuz'da yapılacak...

fatsa belediyesi projeleri Haberi

fatsa belediyesi projeleri

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen proje sunumuna Fatsa adına Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, Başkan Yardımlarımız Reyhan Mollaoğlu, Muharrem Aktepe, Fatih Erişmiş ve İbrahim Eroğlu ve teknik ekip katılırken Büyükşehir Belediye başkanımız Enver Yılmaz ve daire başkanları da toplantıda hazır bulundular. 


Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan gerçekleştirdiği sunumda Cumhuriyet Meydanı, Harikalar Diyarı, Galericiler ve Toptancılar Sitesi, Huzur Evi, Katlı Otopark ve Kapalı Pazar Yeri, Dolunay Çerkezler Tepesi, Bolaman Irmağı Kıyı Düzenleme, Bolaman Sahil, Bolaman Akise Tepesi, Fatsa Sahil Parkı, Gaga Gölü, Cıngırt Kayası, Sahil Yeşil Alan, Kentsel Dönüşüm ve Estetik Şehir Projesi, Kapalı Pazar Yeri, Hayvan Barınağı, Organize Sanayi Hes ve Su Kuyuları ve Fatsa Belediye Binası projelerini tanıttı. 


Proje sunumu başlangıcı öncesi bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan,...