28 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.



Kendi mülkiyetinde yer alan binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sunmaya devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş Organize Sanayi Bölgesi’nin Fatsa ekonomisinin can damarı olduğunu belirterek, “Yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir” diye konuştu.

TOPLAM 6 BİN 100 METREKARE

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, her geçen gün gelişim ve değişimi artarak devam eden, bölgenin önemli sanayi alanlarından biri olan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesinin destekleri sürüyor. Altyapıdan arsa devrine kadar birçok konuda Fatsa OSB’nin gelişimine katkı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi son olarak kendi mülkiyetindeki 6 bin 100 metrekare yüz ölçümlü arsayı Fatsa OSB’ye ücretsiz olarak devretti.

YAKLAŞIK 5 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR

Başkan Tekintaş Büyükşehir Belediyesinin Organize Sanayi Bölgeleri için tüm imkânlarını seferber ettiğini dile getirerek, “Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde ihtiyaç olan arsa ile ilgili Ordu Büyükşehir Belediyesi Konakbaşı Mahallesi’nde ki 462 parsel numaralı kendi mülkiyetinde olan taşınmazın devrini yaptı. Yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlayan Fatsa OSB için Ordu Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir. Ülkemizin istihdamına ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak her türlü adımları atmaya devam ediyoruz” dedi.

OSB’NİN YOLLARI SICAK ASFALTA KAVUŞMUŞTU

Kısa bir süre önce Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ni sıcak asfalta kavuşturduklarını, doğal gazla ilgili de çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Engin Tekintaş, “Toplam uzunluğu 1.800 m olan yolda 1.300 ton sıcak asfalt çalışması yaparak verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. Yaptığımız çalışma ile Organize Sanayi Bölgesi’ne giden yolun hem konforunu yükselttik hem de bölgeye ulaşımı kolaylaştırdık. Doğal gaz konusunu çözmek için çalışmalarımız devam ediyor. Sanayicimizin özlemle beklediği doğal gazı en kısa sürede onlarla buluşturacağız” diye konuştu.


Geri Dön