28 / 04 / 2024

Ordu Büyükşehir'den Ünye'ye halı saha!

Ordu Büyükşehir'den Ünye'ye halı saha!

Okulların altyapısını güçlendirerek öğrencilerin daha iyi imkanlarda eğitim ve öğretim görmesi amacıyla eğitime destek vermeyi sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesindeki bazı eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını giderdi.




Okulların altyapısını güçlendirerek öğrencilerin daha iyi imkanlarda eğitim ve öğretim görmesi amacıyla eğitime destek vermeyi sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesindeki bazı eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını giderdi.

 

120 KİŞİLİK ÇOK AMAÇLI KONFERANS SALONU

 

Eğitime destek çalışmaları kapsamında Ünye Mehmet Refik Güven Fen Lisesi’ne konferans, gösteri, toplantı vb. gibi birçok etkinliğin gerçekleştirilebileceği 120 kişi kapasiteli çok amaçlı konferans salonu kazandırıldı.

 

SENTETİK HALI SAHA

 

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne öğrencilerin boş zamanlarında sportif etkinlikler yaparak enerjilerini atabilecekleri 16x34 m ölçülerinde sentetik çim yüzeyli halı saha yapılarak etrafı tel örgü ile kapatıldı.

 

YURT ÖĞRENCİLERİNE KAMERİYE

 

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Ünye Yurt Müdürlüğü bahçesinde, öğrencilerin bir araya gelerek oturup sohbet edebilecekleri bir kameriye inşa edildi.



Ordu Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön