04 / 05 / 2024

fatsa bina giydirme çalışmaları

fatsa bina giydirme çalışmaları

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'daki 168 binada gerçekleştirilen cephe iyileştirme çalışmalarını inceledi.

Bina giydirme cephe sistemleri yangında büyük paya sahip!

Yalıtımla ilgili kamuoyu ve sektörü bilinçlendirmeyi amaçlayan İZODER, 27 Temmuz Pazartesi günü Ankara’da bir plazada yaşanan yangın ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ordu'da 10 katlı bina tahliye edildi!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki 10 katlı bir bina duvarlarında ve kolonları çatlaklar nedeniyle tahliye edildi. AFAD ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgeye gelip inceleme başlattı.

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Fatsa Meydanı'ndaki bina yıkılacak!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'ndaki binayı yıkacak.

Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalar yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa Bolaman Kalesi çevresindeki binalarda cephe ve zemin iyileştirme çalışması yapılacak. Bölgede 25 bina yenilenecek.

Fatsa Meydan'daki 4. bina da yıkılıyor!

30 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek olan Fatsa Cumhuriyet Meydanı için çalışmalar devam ediyor.

Ordu Fatsa'da kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Türkiye’de ilk defa kendilerinin uyguladığı “Kent Bilgi Sistemi” sayesinde beyan vermeyen bina ve arsa sahiplerine tebligat göndererek kaçak yapılaşmanın önüne geçtiklerini söyledi.

Fatsa'da 2016'da 15 metruk bina yıkıldı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı açıklamada 2016 yılında şehir merkezindeki 34 metruk yapıdan 15’ini yıktıklarını söyledi.

Ordu Fatsa Belediyesi'nin yeni bina inşaatı başladı!

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan inşaatına başlanılan yeni belediye hizmet binası alanında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Eroğlu ve teknik ekip de eşlik ettiler.

Ordu Fatsa'da 3 yılda 180 riskli bina yıkıldı!

Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk, son 3 yıl içerisinde il genelinde 250 bina hakkında risk tespiti yapıldığını, 180 binanın yıkımının gerçekleştirildiğini söyledi.

Çuhadaroğlu, Borsa İstanbul merkez bina cephesini örüyor!

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde 23.976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.3

Ordu'da 5 bina için ödenek bekleniyor!

Ordu'da 5 bina için ödenek bekleniyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa'da Cumhuriyet Meydanı ve 5 binanın kamulaştırmasıyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ödenek beklediklerini söyledi.

Tahincioğlu Gayrimenkul Şahlanoğlu Ailesi ile çalışacak!

Kent markasının eski sahibi Tahincioğlu Holding bugün gayrimenkul, tarım, iç/dış bina giydirme, sabit mobilya ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Ancak son zamanlarda daha çok gayrimenkul projeleriyle öne çıkıyor...

fatsa bina giydirme çalışmaları Haberi

fatsa bina giydirme çalışmaları


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa ilçesinin çehresini değiştirecek olan 168 bina üzerindeki dış cephe iyileştirme çalışmalarını inceledi. Başkan Yılmaz konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Projemiz tamamlandığında Fatsa ilçemiz, girişinden çıkışına kadar ahenk içerisinde ve muhteşem bir görünüme kavuşacak” dedi.


Estetik şehir projesinin uygulanmaya başlandığı Kurtuluş Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada “Altınordu ilçemizin ardından, Fatsa’mızda da dış cephe iyileştirme ve bina giydirme çalışmalarımıza başladık. Hemen sonrasında da Ünye ilçemizde uygulamamıza başlayacağız. Altınordu’da fiilen uygulamaya başladığımız ve ortaya çıkardığımız çalışmalarda ve Fatsa’da da ihalesini yaptığımız müteahhit firmanın yapımına başladığı alanda inceleme yapma fırsatı yakaladık. 168 binanın yalıtımı, görselliği ve dış cephesi ile Fatsa ilçemizin girişinden çıkışına kadar tam bir ahenk içerisinde bir tablo oluşturma planı...