29 / 04 / 2024

Çuhadaroğlu, Borsa İstanbul merkez bina cephesini örüyor!

Çuhadaroğlu, Borsa İstanbul merkez bina cephesini örüyor!

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde 23.976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.3



 İstanbul’un Sarıyer ilçesinde 23.976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul  Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.39.422 metrekare inşaat alanına sahip proje kapsamında; açık ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, kafeterya, aerobik ve aletli jimnastik salonu, sauna, squash, sosyal alanlar, spor alanları, yeşil alanlar ve otopark yer alıyor.

 

Üstün Performanslı Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens Kanallı giydirme cephe sistemi 

Mimari tasarımının Gelişim Mimarlık’ın yaptığı Borsa İstanbul Merkez Bina dış cephesi Özkocaeli Cam firması tarafından, Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor. MN 50 sistemi, Çuhadaroğlu’nun performans testlerinden başarıyla geçen sistemleri arasında yer alıyor. Mikro kondens kanalı özelliği ile yapı içerisine hiçbir durumda su girişine izin vermeyen MN 50 Giydirme cephe sistemi, farklı derinliklerdeki griyaj seçenekleri sayesinde geniş açıklık uygulamalarına olanak sağlayan bir sistem olup, 18 farklı kayıt birleşim yöntemi ile projelere özel ekonomik çözümler sunuyor.

 

61 yıllık sektör tecrübesi ile kalite ve güvenin temsilcisi; Çuhadaroğlu 

1954 yılından beri kalite ve güvenin temsilcisi, sektör duayeni, Çuhadaroğlu, yer aldığı önemli projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. 61 yıllık sektör tecrübesi ile Çuhadaroğlu, Türkiye’nin önde gelen finans kuruluşlarından Borsa İstanbul’un Merkez binasının dışında, 2015 yılı içinde Kozapark, Maslak 1453, Bakü Olimpiyat Stadyumu (Bakü, Azerbaycan), Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi, Montcalm Otel City Road (Londra, İngiltere), Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü gibi birçok önemli projeye de imza attı.


Geri Dön