15 / 05 / 2024

Borsa İstanbul merkez binası

Borsa İstanbul merkez binası

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde 23.976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.3

Faiz ve borsa yükseldi, dolar ve altın rekor kırdı! En çok kazandıran hisseler 17-21 Temmuz'da parlayanlar listesinde!

17-21 Temmuz haftasında Borsa İstanbul dalgalıydı. Yatırımcılar, karmaşık tablo ve yükseliş-düşüşlerle karşılaştı. Merkez Bankası faiz kararları dolar/TL kurunu rekor seviyelere taşıdı. Dolar ve altın fiyatları da oynak seyretti.

Borsa İstanbul'da rekor yükseliş: TCMB faiz kararı etkili oldu! 20 Temmuz'da BİST'te en çok yükselen hisseler! 

20 Temmuz Perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), beklenenin üzerinde bir faiz artış kararı açıkladı. Bu karar, yatırımcıların güvenini kazanarak Borsa İstanbul'u hareketlendirdi.

Borsa güne nasıl başladı? 

Merkez Bankası'nın faiz artırımı kararından sonra borsa İstanbul'un güne nasıl başlayacağı merak ediliyordu. Peki, Borsa İstanbul güne nasıl başladı? İşte detaylar...

Borsada ‘Merkez’ coşkusu! İşte en çok işlem gören hisseler ve en çok kazandıranlar!

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, Merkez Bankası’nın faiz artışıyla yüzde 4,65 oranında yükseliş kaydetti. Endeks günü 5 bin 428 puandan tamamlarken, altın ve döviz fiyatlarındaki hareketlilik de devam etti.

Borsa İstanbul'da faiz depremi: BIST 100 yüzde 4 yükseldi! Yatırımcılar dikkat!

Merkez Bankası'nın faiz kararı Borsa İstanbul'da da dört gözle bekleniyordu. Politika faizi 8,50 seviyesinden yüzde 15 seviyesine yükseltildi. İşte Borsadaki son durum...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi borsa satışta! İşte 21 Haziran BIST 100 endeksi kapanış değeri!  

Borsa İstanbul, yarınki Merkez Bankası PPK toplantısı öncesi gelen satışlarla günü ekside kapadı. Endesk yüzde 1,23 oranında değer kaybederek 5 bin 186 puana kadar geriledi.

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından Borsa İstanbul'dan 'deprem' kararı! Geçiçi olarak kapatıldığı duyuruldu

Türkiye'yi yasa boğan merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.6 ve 7.6'lık depremlerin ardından, Borsa İstanbul aracılığı ile 8 şirketin borsadaki paylarını geçici olarak kapatıldığı ilan edildi. 

Uzun bir aradan sonra yatırımcıların yüzü güldü! Borsa yükselişe geçti! En fazla hangi sektör prim yaptı?

ABD, Avrupa ve İngiltere merkez bankalarının faiz kararlarının ardından küresel piyasalar karışık bir seyir izlerken, Borsa İstanbul günü yükselişle kapattı. BIST 100 endeksi yüzde 0,82 oranında değer kazandı.

Borsa’da hareketli günler! 19 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 Endeksi ne oldu?

Küresel piyasalardaki belirsizliklere rağmen Borsa İstanbul BIST 100 Endeksi, günü yükselişle tamamladı. Piyasalar yarın Avrupa Merkez Bankası’ndan gelecek haberleri yakından izleyecek

Borsa İstanbul’da yükseliş potansiyeli!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin yükseliş potansiyeli, beklentileri aşmış olan bilançolar ve küresel merkez bankalarının da "ultra şahin" para politikalarının yavaşlayacağı ile ilgili beklentilerle devam ediyor. İşte detaylar…

Borsa haftayı yeni rekorla kapattı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,87 kazanç ile 3.934,63 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışını gerçekleştirdi. Bu kazanç ile en yüksek seviye rekorunu 3.952,22 puana taşıdı.

Borsa İstanbul güne nasıl başladı? Borsa İstanbul’da son durum ne?

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugüne yüzde 0,31 artış ile birlikte 3.892,54 puandan başladı. İşte detaylar…

Borsa İstanbul merkez binası Haberi

Borsa İstanbul merkez binası

 İstanbul’un Sarıyer ilçesinde 23.976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul  Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.39.422 metrekare inşaat alanına sahip proje kapsamında; açık ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, kafeterya, aerobik ve aletli jimnastik salonu, sauna, squash, sosyal alanlar, spor alanları, yeşil alanlar ve otopark yer alıyor.

Üstün Performanslı Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens Kanallı giydirme cephe sistemi 

Mimari tasarımının Gelişim Mimarlık’ın yaptığı Borsa İstanbul Merkez Bina dış cephesi Özkocaeli Cam firması tarafından, Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor. MN 50 sistemi, Çuhadaroğlu’nun performans testlerinden başarıyla geçen sistemleri arasında yer alıyor. Mikro kondens kanalı özelliği ile yapı içerisine hiçbir durumda su girişine izin vermeyen MN 50 Giydirme...